Фермерски консултации София | АГРЕДО ЕООД

Фирма АГРЕДО - фермерски консултации, растителни и натурални биостимулатори и аминокиселини в град София, Гео Милев.

Рейтинг 5
АГРЕДО ЕООД - Infocall.bg
АГРЕДО ЕООД - Infocall.bg
град София-Гео Милев
Моля, попълнете на кирилица!
За фирмата

Фермерски консултации София-Гео Милев

АГРЕДО е компания с богат опит в съвременното земеделие. Нашата цел е да предоставим активни решения на българските земеделци. Изборът на подходящи семена е една от най-важните задачи пред всеки фермер. Tрезвият анализ на нашата индустрия през последните години показа, че успехът спохожда тези, които ограничават стреса и управляват процесите на производство. Ние работим активно в тези две посоки:

Предлагане на качествени семена.

Преодоляване на стреса и ограничаване влиянието на неблагоприятните фактори по време на вегетация с подкрепата на нашите партньори DAYMSA и KWS MOMONT.

DESARROLLO AGRI’COLA Y MINERO, S.A – DAYMSA е компания, посветена на разработването, производството и пускането на пазара на фитопротектори и специални продукти за селското стопанство.

DAYMSA започва своето производство и търговска дейност в Испания през 1979 с една много специфична мисия: да разработи неотдавна разкритите находища на Леонардит и да произвежда уникални продукти за земеделието: физиологични стимулатори, активатори на метаболизма, подобрители на добива, подобрители на почвата, защитни индуктори, микроелементи.

KWS MOMONT е част от KWS и е водеща в съвременната селекцията на растителни видове. Създадена през 1860 г. във Франция KWS MOMONT разполага с важни ресурси за посрещане на нуждите на пазара за семена с широк и ефективен набор от сортове и хибриди. Силно желани и търсени от земеделците са сортовете житни култури, хибридите маслодайна рапица, царевица, грах и др.

Ключови думи: растителни биостимулатори София Гео Милев, фермерски консултации София Гео Милев, растителни аминокиселини София Гео Милев, натурамин биостимулатори София Гео Милев, офис на фирма София Гео Милев
Етикети: Био зеленчуци, Земеделие, Земеделски услуги
Тази страница е посетена 952 пъти.
Общо посещение на профила: 2989.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка