Прахоуловители Бургас

Фирма в град Бургас извършва проектиране, производство и търговия с прахоуловители.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Проектиране на прахоуловители в Бургас

Фирма в град Бургас е с основна дейност насочена в проектирането и произвеждането на прахоуловители за грубо и фино пречистване на прах. Продуктите, които произвежда могат да влязат в употреба във всички промишлени отрасли. На своите клиенти предлага голямо разнообразие прахоуловители - джобни, ръкавни и патронни. Освен това разполага с прахоуловители към камери за пясъкоструйно и дробеструйно почистване и към маси за лазерно и плазмено рязане.

Дружеството се занимава и с изграждане на аспирационно - обезпрашителни и вентилационни инсталации за пречистване на промишлени газове и праховъздушни смеси във всички отрасли на промишлеността. В компанията ни работят голям екип от специализирани кадри в областта на техниките и инсталациите с богат професионален опит.

Ключови думи: проектиране прахоуловители Бургас, производство прахоуловители Бургас, търговия прахоуловители Бургас, изграждане аспирационно обезпрашителни инсталации, проектиране прахоуловители Бургас, прахоуловители механична регенерация Бургас, прахоуловители импулсна регенерация Бургас, джобни прахоуловители Бургас, ръкавни прахоуловители Бургас, патронни прахоуловители Бургас, съоръжения грубо пречистване въздух Бургас
Тази страница е посетена 1105 пъти.
Общо посещение на профила: 2559.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка