Търговия с гуми и джанти | Гуми Бургас ООД

Фирма се занимава с търговия на гуми и джанти. Предлага зимни и летни гуми и алуминиеви джанти. Магазинът за гуми и джанти се намира в град Бургас.

Infocall.bg
Гуми Бургас ООД - Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Търговия с гуми и джанти в Бургас

Фирма е Бургас е с основен предмет на дейност, търговия с гуми и джанти. Освен това фирмата разполага и със сервиз за гуми и леки автомобили, в който се извършва смяна и ремонт на гуми.

Фирмата поддържа добре зареден магазин за гуми и джанти. В него в наличност ще откриете висококачествените продукти с марка Nokian. Фирмата предлага разнообразие от модели алуминиеви джанти и зимни и летни гуми за леки коли, джипове 4х4 и ванове.

Разполага с екип от висококвалифицирани консултанти и сервизни специалисти. Може да разчитате на техния богат опит и компетентност както при избора на гуми и джанти, така и за ремонта на Вашата кола.

Търговия с гуми и джанти в Бургас - Гуми Бургас ООД
Търговия с гуми и джанти в Бургас - Гуми Бургас ООД - изображение 1Търговия с гуми и джанти в Бургас - Гуми Бургас ООД - изображение 2Търговия с гуми и джанти в Бургас - Гуми Бургас ООД - изображение 3Търговия с гуми и джанти в Бургас - Гуми Бургас ООД - изображение 4
Ключови думи: търговия гуми Бургас, магазин джанти Бургас, търговия джанти Бургас, продажба алуминиеви джанти Бургас, продажба на гуми и джанти Бургас, монтаж гуми и джанти Бургас, хотел за гуми Бургас, демонтаж гуми Бургас, баланс гуми Бургас, автосервиз Бургас
Етикети: Алуминиеви джанти, Зимни гуми, Летни гуми, Магазин за гуми
Тази страница е посетена 16181 пъти.
Общо посещение на профила: 25734.
Телефонен номер е поискан 66 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка