Обзавеждане за детски стаи в Плевен | Актуал Сиси ЕООД

Фирма Актуал Сиси ЕООД предлага обзавеждане за детски стаи и детски градини: фотьойли, пуф табуретки и барбарони тип круша. Фирмата се намира в град Плевен.

Актуал Сиси ЕООД - Infocall.bg
Актуал Сиси ЕООД - Infocall.bg
Актуал Сиси ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Обзавеждане за детски градини в Плевен

Фирма Актуел Сиси е специализирана в предлагането на обзавеждане за детски кътове, детски стаи, детски градини и детски центрове с мека мебел тип барбарони и пуфове. Фирмата се намира в град Плевен.

Ние предлагаме избор от пуфове за релакс в различни форми и размери, облечени в памучни и луксозни материи, така че да можете да намерите най-добрия пуф, който да съответства на декора на Вашия дом, офис или хотел.

Нашата идентичност е в дизайна, който се смесва с творчески дух и чувство за хумор, което се простира във всички от нашите продуктови предложения.

Изненадваме с новаторски дизайн, за да задоволим клиентите си с непрекъснато променящите се потребителки потребности.

В продуктовия каталог на фирмата ще откриете богато разнообразие от обзавеждане за детски стаи като:

  • Детски барбарони;
  • Барбарони круша;
  • Пуф възглавници;
  • Детски фотьойли;
  • Пуф барабанче;
  • Възглавнички;
  • Пуф табуретки;
  • Пуф топки.

Детските пуф дивани и барбарони, предлагани от фирма Актуал Сиси са изработени от различни видове кожи и дамаски, и пълни с гранули (стиропорени гранули). Пуфовете заемат формата на вашето тяло и са изключително удобни.

В продуктовия каталог на фирма Актуал Сиси ще откриете изобилие от модели и цветове ушити с перфектно качество. Фирмата предлага детски барбарони подходящи за всякакъв интериор.

Автор:

Обзавеждане за детски градини в Плевен - Актуал Сиси ЕООД
Обзавеждане за детски градини в Плевен - Актуал Сиси ЕООД - изображение 1Обзавеждане за детски градини в Плевен - Актуал Сиси ЕООД - изображение 2Обзавеждане за детски градини в Плевен - Актуал Сиси ЕООД - изображение 3Обзавеждане за детски градини в Плевен - Актуал Сиси ЕООД - изображение 4
Ключови думи: детски барбарони Плевен, барбарони круша Плевен, пуф табуретки Плевен, детски фотьойли Плевен, обзавеждане детски градини Плевен, обзавеждане детски стаи Плевен, пуф възглавници Плевен, барбарони Плевен, офис фирма детско обзавеждане Плевен, мека мебел, пуфове за релакс, барбарон, обзавеждане, интериор, мебели, детска мебел, релаксация, bean bag, круша, ябълка, кресло, барбарони за тактилни усещания, мебели обзавеждане за морски обекти, плажни мебели;
Етикети: Магазин за мебели, Мека мебел, Обзавеждане за детска стая
Тази страница е посетена 11152 пъти.
Общо посещение на профила: 29268.
Телефонен номер е поискан 162 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка