Закрит басейн в Плевен | Фитнес Плевен

Фитнес Плевен предлага: курсове и уроци по плуване в закрит басейн, плувни шапки и аксесоари. Разполага с разкрасителен салон за педикюр и маникюр, сауна и солариум, женски фитнес.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Плувни шапки и аксесоари в Плевен

Фитнес Плевен предлага: уроци по плуване и организиране на детски партита. Разполага и с фитнес, сауна, солариум и разкрасителен салон за маникюр и педикюр.

Във Фитнес Плевен се извършва обучение и тренировки за деца, начинаещи, възрастни и напреднали. Нашите професионалисти предлагат възможност за спортуване независимо от сезона, тъй като плувната база, с която разполагаме е покрита и нея се поддържа постоянна температура на водата 30 – 32 градуса.

Фитнес Плевен разполага с професионалисти, които се грижат за вашата безопасност и обучение. Освен, че плуването е подходящо за всяка възраст, то ангажира всички мускули без да ги натоварва агресивно и да причинява болки, разтоварва психиката и намалява стреса.

Децата и възрастните, които плуват се радват на по–добро здраве и се чувстват по релаксирани, в сравнение с хора, водещи заседнал начин на живот.

Плувни шапки и аксесоари в Плевен - Фитнес Плевен
Ключови думи: уроци плуване Плевен, курсове плуване Плевен, плуване Плевен, фитнес Плевен, закрит басейн Плевен, педикюр Плевен, плувни шапки Плевен, парна баня Плевен, плувен комплекс Плевен, дамски фитнес Плевен, парна баня Плевен, женски фитнес Плевен, дамски фитнес Плевен, плувни аксесоари Плевен, сауна Плевен, солариум Плевен, маникюр Плевен, разкрасителен салон Плевен, здраве Плевен, здравословен начин на живот Плевен
Етикети: Маникюр, Организиране на тържества, Парти агенция, Плуване, Солариум, Спа процедури, Фитнес зали
Тази страница е посетена 12376 пъти.
Общо посещение на профила: 31701.
Телефонен номер е поискан 57 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка