Консултантски услуги | АКВАЕКСПЕРТ - 12

Фирма Акваексперт-12 град Силистра е специализирана в предлагането на консултантски услуги по подготовка, управление и мониторинг на проекти по оперативни програми на Европейския съюз.

АКВАЕКСПЕРТ - 12 - Infocall.bg
АКВАЕКСПЕРТ - 12 - Infocall.bg
АКВАЕКСПЕРТ - 12 - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Консултантски услуги в Силистра

Акваексперт-12 е фирма, занимаваща се с консултантска дейност. Фирмата се намира в град Силистра, оборудвана е и притежава мобилност за работа на територията на цялата страна.

Предлага:

  • подготовка за проекти за кандидатстване за финансирани по оперативни програми на ЕС и ПРСР програмен период 2014-2020 г.;
  • консултантски услуги по управление и мониторинг на проекти по оперативни програми на Европейския съюз.

Фирма Акваексперт-12 разполага с висококвалифициран екип от професионалисти с богат практически опит в своята област.

Основната цел на фирма Акваексперт-12 е да оказва съдействие на различни организации при изготвянето и управлението на инфраструктурни проекти, финансирани от Европейския съюз, местния и републиканския бюджет.

Акваексперт-12 цели да запознае българския бизнес с възможностите за финансиране на управленски проекти за разширяване, модернизация, реконструкция и реклама на българските предприятия, водещи до тяхното развитие.

Дружеството е сертифицирано по стандарта ISO9001:2008 по отношение на консултантски услуги и юридически консултации, и подготовка, управление и мониторинг на проекти по оперативни програми на ЕС, подготовка на тръжни документи за участие по ЗОП.

За контакт:

  • тел.: 086 82 21 80; 0887 469 928; 0888 205 560
  • имейл: akva_ss@abv.bg
Консултантски услуги в Силистра - АКВАЕКСПЕРТ - 12
Консултантски услуги в Силистра - АКВАЕКСПЕРТ - 12 - изображение 1Консултантски услуги в Силистра - АКВАЕКСПЕРТ - 12 - изображение 2Консултантски услуги в Силистра - АКВАЕКСПЕРТ - 12 - изображение 3Консултантски услуги в Силистра - АКВАЕКСПЕРТ - 12 - изображение 4
Ключови думи: консултантски услуги Силистра, мониторинг проекти оперативни програми Силистра, управление проекти оперативни програми Силистра, подготовка проекти оперативни програми Силистра, офис фирма консултантски услуги Силистра
Етикети: Европейски програми , Консултантска фирма, Управление на проекти
Тази страница е посетена 8067 пъти.
Общо посещение на профила: 12480.
Телефонен номер е поискан 26 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка