Профилактика на климатици в Бургас и Сливен | Алфа Клима Груп ЕООД

Фирма Алфа Клима Груп ЕООД извършва профилактика на инверторни климатици в Бургас и Сливен. Предлага профилактика на климатик Мицубиши, Фуджи, Дайкин и други.

Алфа Клима Груп ЕООД - Infocall.bg
Алфа Клима Груп ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Профилактика на инверторни климатици в Бургас и Сливен

Фирма Алфа Клима Груп ЕООД е създадена през 1997 г. и от тогава до сега се занимава с продажба, доставка, гаранционно и извън гаранционно обслужване на климатична техника. Основните марки, които предлага са:

  • Митсубиши;
  • Дайкин;
  • Фуджи Електрик;
  • Фуджицу;
  • Панасоник;
  • Мидеа;
  • Грий;
  • Кобе и още много други.

Алфа Клима Груп ЕООД предлага също и профилактики, като те се делят на 2 вида: профилактика и пълна профилактика.

Профилактиката се изразява в това, че машината се обработва на място, без да се демонтира, с препарати, замерва се работата и изходяща температура, налягане и външен оглед на климатика.

Пълната профилактика се препоръчва да се прави, веднъж на поне две години, като причината за това е, че във времето на работа на климатика, постепенно се образуват наслагвания по отделните детайли, които пък водят до развъждане на бактерии, които никой не би искал да вдишва, особено ако в жилището има малки деца. При пълната профилактика се налага демонтирането на, поне вътрешното тяло на климатика, разглобява се и се обработва с необходимите химикали, с цел премахване на горе споменатите бактерии, също така и по този начин машината се запазва по - дълго, като нова, т.е. в добър външен вид.

Алфа Клима Груп ЕООД предлага доставка във всяка точка на България на предлаганите климатици, чрез партньорски куриерски фирми.

Профилактика на инверторни климатици в Бургас и Сливен - Алфа Клима Груп ЕООД
Ключови думи: профилактика климатик Мицубиши Бургас, профилактика климатик Дайкин Бургас, профилактика климатик Фуджи Бургас, профилактика инверторни климатици Бургас, профилактика климатик Митсубиши Сливен, профилактика климатик Дайкин Сливен, профилактика климатик Фуджи Сливен, профилактика инверторни климатици Сливен
Тази страница е посетена 971 пъти.
Общо посещение на профила: 2480.
Телефонен номер е поискан 27 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка