Внос ветеринарни продукти Хасково | Алфафарм ООД

Алфафарм ООД е официален представител за страната на фирма Genia-France и Alfasan за България. Фирмата извършва дистрибуция на ветеринарномедицински препарати и продукти за инжектиране, обездвижване и за хирургия. Офисът се намира в град Хасково.

Рейтинг 4
Алфафарм ООД - Infocall.bg
Алфафарм ООД - Infocall.bg
град Хасково
Бул. Освобождение №57
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Официален представител и дистрибутор на Alfasan за България

Алфафарм ООД е официален представител за страната на фирма Genia-France и Alfasan и извършва внос и дистрибуция на ветеринарномедицински материали и лекарствени средства.

На територията на страната се предлагат различни видове продукти, които намират приложение както във ветеринарната медицина, така и при грижата за животните.

Алфафарм ООД предлага продукти за:

  • инжектиране на лекарства;
  • обездвижване на животни при травми и наранявания;
  • извършване на хирургични операции.

Предлагат се различни видове продукти за почистване, екипировка за различни видове животни и козметика.

Всеки един продукт отговаря на изискванията на ЕС в областта на ветеринарномедицинските продукти и материали. Базата на производителя е сертифицирана с всички необходими стандарти в областта, което гарантира качеството на изделията и медикаментите. Стандартите са ISO 9001:2008 и ISO 13485:2003.

Алфафарм ООД е официален представител и дистрибутор на Alfasan за България.

Автор:

Официален представител и дистрибутор на Alfasan за България - Алфафарм ООД
Официален представител и дистрибутор на Alfasan за България - Алфафарм ООД - изображение 1Официален представител и дистрибутор на Alfasan за България - Алфафарм ООД - изображение 2Официален представител и дистрибутор на Alfasan за България - Алфафарм ООД - изображение 3Официален представител и дистрибутор на Alfasan за България - Алфафарм ООД - изображение 4
Ключови думи: внос ветеринарни продукти Хасково, официален представител Alfasan Хасково, официален дистрибутор Alfasan Хасково, дистрибуция ветеринарномедицински препарати Хасково, продукти обездвижване животни Хасково, продукти инжектиране животни Хасково, хирургични продукти животни Хасково, офис представител genia-france Хасково
Етикети: Ветеринарна аптека, Ветеринарни препарати
Тази страница е посетена 15151 пъти.
Общо посещение на профила: 22359.
Телефонен номер е поискан 207 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка