Алупласт ЕООД

Фирма Алупласт - ЕООД е на българският пазар вече повече от двадесет години. Дейността на фирмата е насочена изцяло в производство на Алуминиева и ПВЦ дограма, като също тъка не малка част от дейността е съсредоточена в производството на всички видове интериорни щори и екстериорни щори.

Infocall.bg
Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

За Алупласт ЕООД гр.Пазарджик

Алупласт ЕООД  гр.Пазарджик. Ние проектираме, изработваме и монтираме качествени продукти на конкуретни цени. Ако се лутате из информацията за различните видове прозорци и врати, ако се нуждаете от професионална консултация за Вашата нова дограма или щори, то Вие можете спокойно да ни се доверите - ние ще Ви помогнем в избора на най-доброто решение за Вас.

Дългогодишният ни опит и многото доволни клиенти са нашата най-добра реклама. Наша фирмена политика е да работим само с качествени материали на утвърдени в бранша фирми като Profilink и Vivaplast като също така винаги се стараем да посрещаме и изпращаме усмихнати нашите клиенти.

Първоначално фирмата се занимава с изработка, доставка и монтаж на алуминиева дограма. За кратко време успява да се наложи на пазара с качеството на продукцията и монтажа. В последствие за задоволяване потребностите на пазара разширява дейността си с производство,доставка и монтаж на PVC дограма и вътрешни интериорни щори (венециански и вертикални).

В процеса на своето развитие фирмата е разбрала, че няма нищо по важно от това всеки нейн клиент до получи високо и качествено обслужване така,че нашите клиенти да открият своят път към комфорта.

Надяваме се, че в бъдеще Вие ще сте наш клиент и Ще се уверите в горе написаните редове за качество коректност и опит свързани с нас.

За Алупласт ЕООД гр.Пазарджик - Алупласт ЕООД
Ключови думи: Алупласт ЕООД
Тази страница е посетена 143 пъти.
Общо посещение на профила: 425.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка