Амиго Груп 12 ЕООД

Амиго Груп 12 ЕООД – заготовки и месо за пилешки дюнер. Фирмата разполага с производствена база в град Омуртаг, област Търговище.

Рейтинг 5
Амиго Груп 12 ЕООД - Infocall.bg
Амиго Груп 12 ЕООД - Infocall.bg
град Омуртаг
Промишлена зона
Моля, попълнете на кирилица!
ЗА Амиго Груп 12

Заготовки и месо за дюнер в Омуртаг и Търговище

Амиго Груп 12 ЕООД извършва производство и търговия с охладени и замразени заготовки от пилешко месо за дюнери. Целевите райони за реализиране на пилешките заготовки са градовете в цяла България.

Производствената база на фирмата се намира в град Омуртаг. Дружеството разполага с цех за разфасоване на месо, снабден с хладилни камери за съхранение на продукцията. Поддържат се регулярни доставки на суровини, за да се осигури винаги прясна продукция и да не се получи застояване на такава в складовете. В обектите се извършват периодични проверки на хигиенните изисквания.

Фирмата работи с доказани доставчици на пилешко месо. Всяка получена партида се проверява обстойно. За извършване на транспорт на продукти до базата на съответния клиент, производителят на заготовки разполага със съответната хладилна транспортна техника.

За подаване на заявки за определено количество охладени и замразени заготовки от пилешко месо, моля използвайте посочените данни за контакт в обект.

Автор:

Заготовки и месо за дюнер в Омуртаг и Търговище - Амиго Груп 12 ЕООД
Заготовки и месо за дюнер в Омуртаг и Търговище - Амиго Груп 12 ЕООД - изображение 1Заготовки и месо за дюнер в Омуртаг и Търговище - Амиго Груп 12 ЕООД - изображение 2Заготовки и месо за дюнер в Омуртаг и Търговище - Амиго Груп 12 ЕООД - изображение 3Заготовки и месо за дюнер в Омуртаг и Търговище - Амиго Груп 12 ЕООД - изображение 4
Ключови думи: заготовки дюнер Омуртаг, заготовки дюнер Търговище, месо дюнер Омуртаг, месо дюнер Търговище, пилешко месо дюнер Омуртаг, пилешко месо дюнер Търговище, телешко месо дюнер Търговище, заготовки пилешки дюнер Омуртаг, заготовки пилешки дюнер Търговище, заготовки дюнер Омуртаг, заготовки дюнер Търговище, производствена база пилешко месо Омуртаг, пилешки дюнер Омуртаг
Етикети: Месарски магазин, Месни продукти, Пилешко месо
Тази страница е посетена 7493 пъти.
Общо посещение на профила: 16577.
Телефонен номер е поискан 266 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка