Възможности за нанасяне на продукта против подхлъзване - АНТИСЛИП БЪЛГАРИЯ ЕООД

АНТИСЛИП БЪЛГАРИЯ ЕООД предлага възможности за нанасяне на продукта против подхлъзване.

АНТИСЛИП БЪЛГАРИЯ ЕООД - Infocall.bg
АНТИСЛИП БЪЛГАРИЯ ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Възможности за нанасяне на продукта против подхлъзване

Информация за продукта против подхлъзване и възможностите за полагането му от наш екип!

Антислип систем® е иновативна, продуктова система, която е изпитана по отношение на нейната ефективност, безопасност и въздействието върху здравето, както от практиката по света, така и от независими сертифициращи институции (TNO, Notox, Säurefliesner-Vereinigung). 

Нанасянето на Антислип систем® върху всякакви минерални повърхности води до драстично повишаване на сцеплението при наличие дори и на минимална влага. 

Антислип систем® не е лак или боя или епоксидно покритие, затова единственият начин да бъде нарушено действието му е ако физически нараните сериозно повърхността върху, която е положен 

Ползи от Антислип систем®:

 • Драстично намалява риска от подхлъзване по мокра повърхност;
 • Не променя цвета и блясъка на повърхността;
 • Готов за незабавна експлоатация след нанасяне;
 • Не се влияе от киселинни или алкални разтвори, хлор или соли, студ или пек;
 • Антибактериален, потиска развитието на бактериите и предпазва повърхностите от отлагането на варовик, бактерии и мухъл;
 • Ефективен за над 2 години в индустриални и над 3 години в обичайни условия;

15 години опит и отлични препоръки. Доказано ефективен и прилаган в Европа и по света от повече от десетилетие.

Всяка обработка се извършва от обучени професионалисти, за да можем да Ви предложим нашата писмена гаранция в продължение на 2 или 3 години.

Чрез третирането с Антислип систем® рискът от злополуки, поради наличието на мокри и влажни повърхности, се елиминира почти напълно, като помага и за спазването на националните и международни законови и подзаконови нормативни актове.

От гледна точка на бизнеса, Антислип систем® намалява риска от:

 • злополуки;
 • съдебни искове;
 • официални жалби;
 • отсъствия от работа;
 • вреди на корпоративния имидж и др.

Антислип систем® съществено допринася за безопасността на Вашите клиенти и служители, както и за избягване на възможността за реализиране на отговорността Ви при нещастен случай причинен от падане, което е непосредствено свързано със заплащането на разходите за обезщетение и последващо лечение.

От друга страна, прилагането на Антислип систем® е възможно най-силното доказателство за Вашия ангажимент за високото ниво на безопасност на труда и създаване на по-продуктивна и хармонична работна и клиентска среда.

Антислип България предлага едно наистина адекватно решението на проблема, като третираните повърхности запазват вида си  непроменен, така че резултатът не може да се види, но със сигурност може да се усети.  Всъщност, повърхността в резултат на третирането, става по-сигурна, когато е мокра в сравнение, с когато е суха.

Време за обработка

Времето необходимо за обработка е в пряка зависимост от следните фактори:

 • обработваема квадратурата и нейната раздробеност – за една и съща единица време може да се обработят и 2 кв м и 20 кв. м, в зависимост от достъпа до тях;
 • състоянието на съответната повърхност – абсорбиране, фуги, експлоатация и възраст;
 • вида на съответната повърхност, който определя технологичното време за нанасяне;
 • околна температура и влажност – нужни са положителни температури (+5) градуса, без наличието на дъжд и мъгла;
 • денем или нощем се извършва обработката – спокойно можем да работим и по тъмно при подходящи атмосферни условия, без да пречим на текущата дейност. Реално, по сложно се работи в 12.00 часа по обяд при 35 градуса жега.

План за действие

Ще Ви посетим във време, когато е удобно за Вас, в началото на сутринта, през деня или късно след работно време, за да не пречим на клиентите;

Ние ще почистим района и ще го подготвим, за да бъде третиран съобразно стандартите ни;

Ще ни е нужно Вашето съдействие за осигуряването на достъп до вода, тъй като процеса по полагане е 3-стъпков и изисква вода за почистване, подготовка и отмиване;

Ще нанесем Антислип систем® против хлъзгане;

Ще почистим и подсушим.

Обичайно, повърхности в рамките до 250 кв. м могат да бъдат обработени от екип от 3–ма души в рамките на максимум 7-8 часа – естествено при съобразяване на всички посочени по–горе фактори;

След колко време може да се ходи по повърхността? Веднага!

Не се налага никакво изчакване. Продуктът химически се свързва с третираната повърхност и реагира на влага. Влагата от мокра обувка или крак е достатъчна, за да предизвика моментна реакция на сцепление.

На сайта ни може да намерите допълнителна информация и да се запознаете, чрез филмирани някои проекти, какво е действието в реални условия и как се оценява от фирмите.

Гаранционни срокове

Външни приложения, изложени на атмосферни условия и сериозен човекопоток – 2 години при спазване условията на гаранцията.

За вътрешни приложения – 3 години.

За кухни и подобни помещения, изложени на изключително тежка експлоатация, 1-1,5 години при спазване условията на гаранцията и правилна поддръжка.

От документална гледна точка, можем да Ви предоставим нашата писмена гаранция, тестове от независими европейски лаборатории, както по отношение на качествата на продукта, така и по отношение безопасността му спрямо околната среда и човешкото здраве.

Тези документи ще са от голяма полза в случай на инцидент и търсене на отговорност на представляваното от Вас дружество.

Запитване

Ако желаете да получите по-конкретна информация или оферта, моля, пишете ни на контактните мейли или попълнете тази кратка форма.

Нашата основна цел!

„Да се осигури икономически ефективно, многогодишно защитно решение за всяка повърхност, навсякъде, където е необходимо, приложено професионално с минимално въздействие и загуба на време.“

Възможности за нанасяне на продукта против подхлъзване - АНТИСЛИП БЪЛГАРИЯ ЕООД
Ключови думи за услугата: АНТИСЛИП БЪЛГАРИЯ ЕООД
Тази страница е посетена 252 пъти.
Общо посещение на профила: 652.