Аптека Казанлък

Аптека в град Казанлък, която извършва продажба на медицински консумативи, хомеопатични продукти, екстемпорални лекарства, хранителни добавки, медицинска козметика и други продукти. В аптека се извършва приготвяне на лекарства.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Продажба лекарства Казанлък

Аптека в град Казанлък предлага висококачествени лекарствени и козметични продукти и консумативи. Работи по договор на НЗОК и поддържа в наличност лекарства, отпускани по документи на касата.

В Аптеката работят квалифицирани и компетентни фармацевти, които са на Ваше разположение за консултация при избора на лечебни и козметични продукти.

Аптеката е една от малкото аптеки в града, които приготвят и отпускат екстемпорални лекарства. За целта притежава разрешително от Министерството на Здравеопазването.

Аптеката предлага на своите клиенти лекарствени продукти по лекарско предписание и на свободна продажба. Освен това може да закупите и:

  • хомеопатични продукти
  • хранителни добавки
  • медицинска козметика
  • медицински консумативи
  • санитарни материали

 

Продажба лекарства Казанлък  - Аптека Казанлък
Ключови думи: аптека НЗОК Казанлък, продажба лекарства Казанлък, приготвяне лекарства Казанлък, медицинска козметика Казанлък, хранителни добавки Казанлък, хомеопатични продукти Казанлък
Етикети: Аптека за приготвяне на лекарства, Лекарства, Медицинска козметика, Хомеопатия, Хранителни добавки
Тази страница е посетена 3088 пъти.
Общо посещение на профила: 7753.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка