Селскостопанска продукция Любимец

Фирма се занимава с производство на селскостопанска продукция в град Любимец, Хасково. Отглежда зърнени култури, основно пшеница. Обработва лозя и извършва продажба на грозде.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Производство на селскостопанска продукция в Любимец-Хасково

Фирма в град Любимец, област Хасково се занимава с производство на селскостопанска продукция. Отглежда зърнени култури, основно пшеница. Обработва лозя и извършва продажба на грозде.

Дружеството извършва продажба на грозде и пшеница. Предлаганите продукти се отличават с високо качество и издръжливост на атмосферните условия.

За нуждите на своето производство, фирмата разполага със специализирана техника и инвентар, за обработка на земята и прибиране на готовата продукция.

Във фирмата работи екип от висококвалифицирани агрономи, техници и земеделци с опит в обработката на земеделска земя и зърнопроизводството.

Производство на селскостопанска продукция в Любимец-Хасково - Селскостопанска продукция Любимец
Производство на селскостопанска продукция в Любимец-Хасково - Селскостопанска продукция Любимец - изображение 1Производство на селскостопанска продукция в Любимец-Хасково - Селскостопанска продукция Любимец - изображение 2Производство на селскостопанска продукция в Любимец-Хасково - Селскостопанска продукция Любимец - изображение 3Производство на селскостопанска продукция в Любимец-Хасково - Селскостопанска продукция Любимец - изображение 4
Ключови думи: продажба зърно Любимец Хасково, продажба грозде Любимец Хасково, производство селскостопанска продукция Любимец Хасково, селскостопанска продукция Любимец Хасково, отглеждане зърнени култури Любимец Хасково, обработка лозя Любимец Хасково
Етикети: Земеделски производител
Тази страница е посетена 2776 пъти.
Общо посещение на профила: 6786.
Телефонен номер е поискан 21 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка