Вентилационна техника Пловдив | Аргеида ЕООД

Аргеида ЕООД - изграждане и поддръжката на вентилационна и климатична техника в град Пловдив. Извършва продажба на термопомпи.

Рейтинг 5
Аргеида  ЕООД - Infocall.bg
Аргеида  ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
за Аргеида

Вентилационна техника Пловдив

Аргеида ЕООД извършва в изграждане и поддръжката на вентилационна и климатична техника, слънчеви инсталации и индустриални системи. Фирмата разполага с офис в град Пловдив.

Аргеида партнира с водещи компании в България като професионален изпълнител по вентилация и климатизация, слънчеви инсталации и индустриални системи.

Доставката и монтажа се извършват под ръководството на проектови ръководители и сервизни инженери. Фирмата осигурява доставката на основните машини и съоръжения, материали и оборудване за изграждането на всички видове инсталации.

Аргеида съдейства за правилния подбор на климатичните съоръжения и допълнително оборудване, изготвя предложения на база техническите спецификации.

Сервизна поддръжка - за гаранционен и следгаранционен сервиз и поддръжка на оборудването и инсталациите.

Аргеида изпълнява желанията на взискателни клиенти, архитекти и проектанти. Фирмата акцентира на отговорно отношение и коректност към клиентите си, високо качество, надеждност, бърза и адекватна реакция.

Ключови думи: продажба термопомпи Пловдив, вентилационна техника Пловдив, изграждане климатични системи Пловдив, фирмен офис Пловдив
Етикети: Климатици, Отоплителни инсталации, Отоплителни системи
Тази страница е посетена 1560 пъти.
Общо посещение на профила: 3059.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка