Тенекеджийски услуги в Самоков - Ремонт на покриви Самоков

Фирма в град Самоков предлага и тенекеджийски услуги.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

Тенекеджийски услуги в Самоков

Фирма в град Самоков предлага и тенекеджийски услуги. Като цяло този вид услуги са свързани с обслужването на покрива на различни видове сгради. С правилния обков се намалява възможността от теч на покрива и износване на покривната конструкция.

Този вид покривни услуги са насочени към демонтажа на стари и монтажа на нови улуци, обшивка на тялото на комина и капандурата.

Тенекеджийството включва изработка и монтажа на подулучни и надулучни поли. Предлаганите услуги се таксуват на квадратен метър.

Относно вида на улуците, клиентът може да избере подходящите за него. При извършване на оглед преди ремонт ще се предостави ориентировъчен срок за завършване на дейностите по обекта, както и цена. Моля, позвънете на посочения телефон за контакт и задайте своя въпрос.

Тенекеджийски услуги в Самоков - Ремонт на покриви Самоков
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Ремонт на покриви Самоков
Ключови думи за услугата: тенекеджийски услуги Самоков, монтаж улуци Самоков
Тази страница е посетена 1124 пъти.
Общо посещение на профила: 15609.
Телефонен номер е поискан 28 пъти.