Фризьор Бургас | Атина Афродита ЕООД

Лазерно-козметичен център Атина Афродита - лазерна епилация, липолазер за отслабване, подмладяващи терапии за лице фризьор, таро консултации и други в град Бургас.

Рейтинг 3
Атина Афродита ЕООД - Infocall.bg
Атина Афродита ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
за Атина Афродита

Лазерна епилация Бургас

 

Лазерно – козметичен център Атина Афродита град Бургас предлага:

  • Лазерна епилации;
  • Апаратни процедури за лице;
  • Липолазер за отслабване;
  • Подмладяващи терапии за лице Skeyndor;
  • Масажни терапии;
  • Фризьор;
  • Маникюр/Педикюр;
  • Нумерология.

Всяка жена заслужава да се чувства НАЙ-КРАСИВАТА – да вярва в собствената си сила и енергия, да открива вътрешната и външната си красота, да се събужда сутрин с желанието да покаже на целия свят неповторимостта и величието си, да усеща силата на своя дух и да притежава смелостта да изпълни желанията си!

В Лазерно – козметичен център Атина Афродита вие ще откриете най-съвременна апаратура за лазерна епилация с цел премахване на нежеланото окосмяване, изключително ефективни и безболезнени апарати за оформяне на силуета, както и разнообразие от релаксиращи и високоефективни анти-ейдж процедури за подмладяване на кожата и възвръщане на вечната и съвършена красота!

В Лазерно – козметичен център Атина Афродита ще откриете и нещо много по-различно като услуга, което ще успокои и озари духа ви. Освен нашия усмихнат екип и топлата слънчева атмосфера , вие ще се запознаете и с невероятния ни консултант по нумерология и тарология. Той ще ви разкаже за предстоящите благоприятни събития във вашия живот, ще ви даде съвет и ще ви помогне да вземете успешните за вас решения.

 

Открийте Богинята в себе си! Добре дошли в Atina Afrodita Beauty @ Laser Center!

 

Лазерна епилация Бургас - Атина Афродита ЕООД
Лазерна епилация Бургас - Атина Афродита ЕООД - изображение 1Лазерна епилация Бургас - Атина Афродита ЕООД - изображение 2Лазерна епилация Бургас - Атина Афродита ЕООД - изображение 3Лазерна епилация Бургас - Атина Афродита ЕООД - изображение 4
Ключови думи: фризьор Бургас, лазерна епилация Бургас, липолазер за отслабване Бургас, подмладяващи терапии лице Бургас, таро консултации Бургас, лазерно козметичен център Бургас
Етикети: Лазерна епилация, Салон за красота, Фризьорски салон
Тази страница е посетена 965 пъти.
Общо посещение на профила: 3367.
Телефонен номер е поискан 74 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка