Качествени пелети Сливен | Атлантик уей ЕООД

Атлантик уей ЕООД е специализирана в добив и преработка на дървесина. Фирмата има богат и дългогодишен опит в производството на пелети за огрев, палети, бокс палети и различни видове опаковки от дървен материал по спецификации на клиента. Оперира на територията на Сливен и цялата страна.

Атлантик уей ЕООД - Infocall.bg
Атлантик уей ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Опаковки дървен материал в Сливен

Фирма Атлантик уей ЕООД е специализирана в добив и преработка на дървесина. Фирмата има богат и дългогодишен опит в производството на пелети за огрев, палети, бокс палети и различни видове опаковки от дървен материал по спецификации на клиента.

Атлантик уей ЕООД разполага със собствена производствена база на закрита площ от 5 декара с около 20 декара прилежащи площи, намираща се в индустриалната зона на гр. Твърдица. Фирмата осъществява дърводобив в няколко района на Стара Планина, което спомага за постоянна наличност на количества дървен материал и независимост от доставчици. По този начин ние напълно затваряме цикъла при производството на пелети за отопление, което гарантира ниска себестойност на крайния продукт, контрол на качеството и произхода на дървесината за производство на пелети и максимално качество на получената готова продукция. За пълното затваряне на производствения цикъл от осигуряване на суровината до пакетирането на готовата продукция се грижат над 55 квалифицирани служители.

Атлантик уей ЕООД предлага на своите клиенти опцията Вие да си закупите пелети за отопление през летния сезон, когато те са на по-ниска цена, а ние гарантираме да Ви ги доставим в отоплителния сезон на няколко доставки.

Ключови думи: пелети за огрев Сливен, качествени пелети Сливен, добив на дървесина Сливен, обработка на дървесина Сливен, опаковки дървен материал Сливен
Етикети: Добив на дървесина, Пелети, Фирми за дърводобив, Цех за пелети
Тази страница е посетена 3527 пъти.
Общо посещение на профила: 9281.
Телефонен номер е поискан 126 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка