Техническо обслужване на немски, френски и японски автомобили в София-ХаджиДимитър - Аутоформула Г ЕООД

Аутоформула Г ЕООД извършва техническо обслужване на немски, френски и японски автомобили в град София, Хаджи Димитър.

Аутоформула Г ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Техническо обслужване на немски, френски и японски автомобили в София-ХаджиДимитър

Аутоформула Г ЕООД извършва пълно техническо обслужване на немски, френски и японски автомобили в град София, квартал Хаджи Димитър. За извършената работа се предоставя гаранция за определен период от време.

В своя сервиз фирмата предлага избор от резервни части за всеки един компонент на автомобила. Налични са авточасти на различна цена. Вие имате думата точно какво да се вложи при ремонта и техническото обслужване на превозното средство.

Техническото обслужване включва продажба на нови зимни и летни гуми. Предоставя се възможност за демонтаж на старите и монтиране на новите, за да сте готови за сезона. Предлагат се всякакви аксесоари, включително течност за чистачки, антифриз, масло за двигателя и други продукти, които са неотменна част от обслужването на колата.

При проблем с климатичната система може да потърсите специализирана помощ в сервиза на фирмата. Обектът е с удобно разположение в град София и обслужва едни от най-често употребяваните автомобили в страната.

Автор:

Техническо обслужване на немски, френски и японски автомобили в София-ХаджиДимитър - Аутоформула Г ЕООД
Подобни от категорията
Още АВТОСЕРВИЗНИ УСЛУГИ предлагани от Аутоформула Г ЕООД
Ключови думи за услугата: техническо обслужване автомобили София Хаджи Димитър, обслужване немски автомобили София Хаджи Димитър, обслужване френски автомобили София Хаджи Димитър, обслужване японски автомобили София Хаджи Димитър
Тази страница е посетена 2207 пъти.
Общо посещение на профила: 15863.
Телефонен номер е поискан 162 пъти.