Автоморга | Автоморга Лом

Автоморга Лом извършва изкупуване на автомобили, продажба и доставка на авточасти втора употреба, търговия с разнообразие от авточасти за различните марки автомобили.

Автоморга Лом - Infocall.bg
Автоморга Лом - Infocall.bg
Автоморга Лом - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Търговия с авточасти втора употреба в Лом

Автоморга Лом разполага с автоморга и търгува с автомобили и авточасти за коли втора употреба. Автоморгата на фирмата е разположена в град Лом, област Монтана. Автоморгата разполага с богат асортимент от:

  • механизми за врати;
  • части за ходова част;
  • предни и задни мостове;
  • нафтови и бензинови помпи;
  • едрогабаритни части;
  • стопове, фарове, огледала;
  • цели скоростни кутии;
  • части по трансмисията.

Автоморга Лом стопанисва автоморга и изкупува стари автомобили за скрап. Фирмата разполага със специалисти по разглобяване на закупените автомобили и тестването за работещи части от колите. Моргата разполага с просторна база за складиране на частите и преработката им.

Автоморга Лом разполага с автовози за транспортиране на автомобили по дестинации от и за Европа. Фирмата предлага ниски цени и отстъпки при пакетни покупки на автомобили и авточасти.

В автоморгата можете да намерите части за повечето разпространени марки автомобили, а при отсъствие на част можете да дадете заявка и тя ще бъде доставена. Автоморга Лом се занимава с внос и продажба на цели автомобили.

Фирмата предлага авточасти за: Kia, Audi, Mitsubishi, Subaro, Nissan, Daewoo, Kalos, Volkswagen, Ford, Peugeot, Renaut, Alfa romeo, Lancia, Volvo.

Търговия с авточасти втора употреба в Лом - Автоморга Лом
Търговия с авточасти втора употреба в Лом - Автоморга Лом - изображение 1Търговия с авточасти втора употреба в Лом - Автоморга Лом - изображение 2Търговия с авточасти втора употреба в Лом - Автоморга Лом - изображение 3Търговия с авточасти втора употреба в Лом - Автоморга Лом - изображение 4
Ключови думи: продажба авточасти Лом, авточасти втора употреба Лом, доставка авточасти Лом, изкупуване автомобили Лом, автоморга Лом
Етикети: Автоморги, Авточасти втора ръка, Изкупуване на автомобили, Части за коли
Тази страница е посетена 17973 пъти.
Общо посещение на профила: 30627.
Телефонен номер е поискан 1286 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка