Счетоводни консултации Пловдив | БИ ЕНД СИ СЪРВИС ЕООД

Счетоводна кантора БИ ЕНД СИ СЪРВИС ЕООД – регистрация на фирми, консултации и други счетоводни услуги в центъра на град Пловдив.

Рейтинг 5
БИ ЕНД СИ СЪРВИС ЕООД - Infocall.bg
БИ ЕНД СИ СЪРВИС ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
за БИ ЕНД СИ СЪРВИС

Счетоводни консултации Пловдив-Център

БИ ЕНД СИ СЪРВИС ЕООД - счетоводни консултации и услуги в град Пловдив.

Зад името „БИ ЕНД СИ СЪРВИС” стоят повече от 30 години професионален опит в областта на счетоводството, данъците и финансите. Извършваме пълната гама счетоводни услуги и администриране, разрешаваме вашите данъчни казуси, колкото и сложни да са те, извършваме финансови операции и Ви предлагаме консултации, съпътстващи Вашия бизнес. Счетоводното обслужване, което ще ви предложим ще надмине очакванията ви за професионализъм, точност и коректност.

Ние ще приемем Вашите предизвикателства за наши и заедно с Вас ще се борим с тях, за да може вашият бизнес да се развива и просперира. Нашите усилия като счетоводна фирма, са насочени единствено и изцяло към Вас – нашите клиенти. Вие сте нашия работодател, за когото ние работим и пред когото се отчитаме. Счетоводните услуги, която извършваме, цели Вие да получите максимална полза за вашия бизнес, при цени и качество – без конкуренция.

Етиката в бизнес отношенията за нас е по-важна от текущата печалба. Тук сме, за да изградим дългосрочни отношения, базирани на доверие и взаимопомощ.

Ключови думи: счетоводни услуги Пловдив Център, счетоводна кантора Пловдив Център, регистрация на фирми Пловдив Център, счетоводни консултации Пловдив Център
Етикети: Експерт счетоводители, Счетоводна къща
Тази страница е посетена 813 пъти.
Общо посещение на профила: 2412.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка