Автосервиз Казанлък

Автосервиз в Казанлък извършва ремонт и техническо обслужване на автомобили, компютърна диагностика, продажба на резервни авточасти.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Автосервиз на мерцедес в Казанлък

Автосервиз в Казанлък извършва ремонтни дейности на автомобили с марките Мерцедес, БМВ, Ауди, Опел. Автосервизът държи на високо качество при извършваните диагностични и ремонтни услуги на леки и лекотоварни автомобили. В автосервиза ще получите високо компетентно обслужване от екип професионалисти.

Автосервизът разполага с:

  • модерна техника за специализирана и подробна компютърна диагностика;
  • канал и три повдигача;
  • специализиран стенд за специална диагностика на амортисьори;
  • автоматизирана техника за смяна на маслото на автоматични скоростни кутии;
  • уред за пълна подмяна на течността на спирачките.

В автосервиза ще откриете ефективно решение при отстраняване на повреди, възникнали при всекидневната експлоатацията на Вашия автомобил.

Ключови думи: автосервиз мерцедес Казанлък, техническо обслужване автомобили Казанлък, ремонт автомобили Казанлък, компютърна диагностика автомобили Казанлък, продажба резервни авточасти Казанлък, автосервиз Казанлък
Етикети: Автосервиз, Амортисьори, Диагностика на автомобили, Регулиране на фаровете, Ремонт на кола, Смяна на масло, Части за коли
Тази страница е посетена 7163 пъти.
Общо посещение на профила: 14879.
Телефонен номер е поискан 141 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка