Бонсиг ЕООД

Бонсиг ЕООД предлага шивашки услуги на дамско и мъжко облекло, възлагане на поръчки за шиене на ишлеме или готов продукт в Кюстендил.

Бонсиг ЕООД - Infocall.bg
Бонсиг ЕООД - Infocall.bg
Бонсиг ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Производител на текстилни изделия Кюстендил

Бонсиг ЕООД е изцяло българска фирма, позиционирана в западната част на страната, само на 90 километра от столицата София и главното летище. Основано през 1992 година в град Кюстендил, днес дружеството разполага с 2 собствени шивашки фабрики.

За годините на пазара, фирмата се налага като един от главните производители на текстилни изделия за най-разпространените и добре познати в страната и чужбина модни марки. При реализирането на своята дейност, дружеството спазва принципите на ETI Base code.

Бонсиг ЕООД работи по поръчки за страни от Европейския съюз, Съединените американски щати и Япония. Успехът на фирмата и установените интернационални отношения се дължат на висококачествените текстилни изделия, произведени в България.

Дружеството ще предостави информация на всеки заинтересован относно своите референции и клиенти. За тази цел трябва да отправите запитване по имейл. Информацията се предава по този начин, за да се осигури конфиденциалност.

Производството, както се споменава по-горе, е съсредоточено в два обекта. На разположение е модерна база, в която се създават работните проекти и се формулират основните параметри по текстилните изделия.

Пълният технологичен цикъл на производството стартира с:

  • подбиране на най-качествените материали;
  • внасяне на леки корекции при необходимост;
  • рязане на платове;
  • шиене;
  • гладене;
  • опаковане.

Стандартно изпълнението на обикновена поръчка трае от 3 до 6 седмици след получаването на суровините за производството. Изработката на мостри трае от 4 до 7 седмици. Работи се с платове, посочени от клиента, като производителят може да препоръча такива.

Корпоративната социална отговорност в работата на дружеството се изразява в прилагането на добри практики в отношенията с клиента, персонала и околната среда. Българската фирма работи по изграждането на безопасна и справедлива работна среда за своите служители.

Автор:

Производител на текстилни изделия Кюстендил - Бонсиг ЕООД
Производител на текстилни изделия Кюстендил - Бонсиг ЕООД - изображение 1Производител на текстилни изделия Кюстендил - Бонсиг ЕООД - изображение 2Производител на текстилни изделия Кюстендил - Бонсиг ЕООД - изображение 3Производител на текстилни изделия Кюстендил - Бонсиг ЕООД - изображение 4
Ключови думи: шивашки услуги Кюстендил, поръчки шиене ишлеме Кюстендил, поръчки шиене готов продукт Кюстендил, шиене дамско облекло Кюстендил, шиене мъжко облекло Кюстендил
Етикети: Шивашка фирма, Шивашки услуги, Шиене на ишлеме
Тази страница е посетена 8857 пъти.
Общо посещение на профила: 16481.
Телефонен номер е поискан 166 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка