Дърва за огрев в Плевен - Ракита Братя Райнови ООД

Братя Райнови се занимават с дърводобив, дървообработка и търговия с дърва за огрев. Производствената база на фирмата се намира в село Ракита, област Плевен.

Рейтинг 5
Братя Райнови  ООД - Infocall.bg
Братя Райнови  ООД - Infocall.bg
Братя Райнови  ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Търговия дървен материал в Плевен - Ракита

Братя Райнови се занимават с дърводобив, дървообработка и търговия с дърва за огрев. Производствената база на фирмата се намира в село Ракита, Област Плевен.

Направа на план-извлечения и план-програми за добив на дървесина. Фирмата има назначен лицензиран инженер-лесовъд за маркиране и експедиция на дървесина, както и за издаване на позволително за сеч.

Братя Райнови купуват гори в село Ракита, село Ъглен, село Радомирци, село Садовец, село Дерманци и град Угърчин на цени от 350 до 900 лева на декар. Работа в часнти гори с изплащане на рента върху добитата дървесина от 18 до 22 лева на кубичен метър дървесина.

Братя Райнови предлагат трансторт на дърва и дървесина до адрес посочен от киента. Фирмата разполага с необходимите документи за извършване на легална дърводобивна дейност. Дружеството предлага на своите клиенти качествена дървесина на конкурентни цени...

Автор:

Търговия дървен материал в Плевен - Ракита - Братя Райнови  ООД
Търговия дървен материал в Плевен - Ракита - Братя Райнови  ООД - изображение 1Търговия дървен материал в Плевен - Ракита - Братя Райнови  ООД - изображение 2Търговия дървен материал в Плевен - Ракита - Братя Райнови  ООД - изображение 3Търговия дървен материал в Плевен - Ракита - Братя Райнови  ООД - изображение 4
Ключови думи: продажба дърва Плевен, дърводобив Плевен, дърва за огрев Плевен, дърва Плевен, покупка гора Плевен
Етикети: Добив на дървесина, Дърва за огрев, Дърводелски цех, Дървообработка, Фирми за дърводобив
Тази страница е посетена 9069 пъти.
Общо посещение на профила: 20469.
Телефонен номер е поискан 741 пъти.
Мнения и коментари

Може ли да ми испратите имеил с вашият телефонен номер на murko11@abv.bg

Добави мнение и оценка