Дървен материал Панагюрище | Дървен материал Панагюрище

Дървен материал Панагюрище се занимава с добив и обработка на дървесина, търговия с дърва за огрев, дървен материал за строителни и битови цели.

Рейтинг 2
Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Добив и обработка на дървен материал Панагюрище

Фирма се занимава с дърводобив и дървообработка, търговия с дърва за огрев и дървен материал за строителството в град Панагюрище.

Разполага с склад за дървен материал, в който временно се съхранява добитата дървесина. Дружеството е закупило оборудване за обработка на дърва и производство на дървесина за строителството.

Фирмата предлага дърва, дървен материал, дървесина, дъски, греди, летви, палета и дървени пелети на достъпни цени. Разполага с камиони, които ще превозят закупените дървени материали до посочено от вас място.

Фирмата търгува с качествена дървесина на разумни цени, професионално отношение при обслужване и индивидуален подход към всеки клиент. Благодарение на тези качества се е превърнала в една от най-търсените фирми занимаващи се с добив и обработка на дървесина и е затвърдила своите позиции на българския пазар за дървен материал.

Добив и обработка на дървен материал Панагюрище - Дървен материал Панагюрище
Добив и обработка на дървен материал Панагюрище - Дървен материал Панагюрище - изображение 1Добив и обработка на дървен материал Панагюрище - Дървен материал Панагюрище - изображение 2Добив и обработка на дървен материал Панагюрище - Дървен материал Панагюрище - изображение 3Добив и обработка на дървен материал Панагюрище - Дървен материал Панагюрище - изображение 4
Обекти на Дървен материал Панагюрище
Ключови думи: търговия дървен материал Панагюрище, дървен материал Панагюрище, добив дървесина Панагюрище, обработка дървесина Панагюрище, дърва за огрев Панагюрище, склад дървен материал Панагюрище
Етикети: Дърва за огрев, Склад за дървен материал, Транспорт дърва, Фасониран дървен материал, Фирми транспортни услуги
Тази страница е посетена 10161 пъти.
Общо посещение на профила: 22048.
Телефонен номер е поискан 202 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка