ЧЦДГ Слънчогледи

ЧЦДГ Слънчогледи - частна целодневна детска градина в град София, Панчарево. Извършва прием, грижи и обучение на деца по английски език.

Рейтинг 5
ЧЦДГ Слънчогледи - Infocall.bg
ЧЦДГ Слънчогледи - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
за ЧЦДГ Слънчогледи

Грижи за деца в София-Панчарево

Частна целодневна детска градина Слънчогледи се намира в град София, район Панчарево. Градината е създадена през 2008 година и е част от жилищен комплекс в квартала. Сградата на детска градина Слънчогледи е проектирана специално за целта.

В нея са разположени светли и просторни зали за игра и обучение, физкултурен салон, спалня, площадка, детска площадка, обезопасен двор и собствена кухня. При необходимост преподавателите от детската градина предлагат транспортиране на детето до дома и грижи в извънработно време с предварителна заявка.

Детска градина Слънчогледи работи от 1 септември до 31 Юли с дневно работно време от 8:30 до 18:30 часа. Програмата за възпитание и обучение, която се ползва в градината е одобрена от министерството на образованието и науката. Детската градина предлага излети, море, ски училище и екскурзии за своите възпитаници. Всяка седмица се организират тренировки по тенис, езда и плуване.

Дневният режим в частна детска градина Слънчогледи включва по пет хранения, сън, игра на открито, обучение по английски език, занимания по изкуства и образование.

Менюто, предлагано в градината е изготвено по детски рецептурник, като се следи стриктно за качеството на продуктите. Всеки ден се консумира салата, млечни продукти, плодове, натурални сокове и изворна вода.

Детска градина Слънчогледи разполага със специално проектирана база, отговаряща на нуждите на децата в ранна възраст:

Просторни и светли зали за игри и обучение;

  • Озеленен двор и оборудвана детска площадка;
  • Уютна детска спалня;
  • Съвременна мултимедийна апаратура;
  • Уникален детски физкултурен салон.

Автор:

Грижи за деца в София-Панчарево - ЧЦДГ Слънчогледи
Грижи за деца в София-Панчарево - ЧЦДГ Слънчогледи - изображение 1Грижи за деца в София-Панчарево - ЧЦДГ Слънчогледи - изображение 2Грижи за деца в София-Панчарево - ЧЦДГ Слънчогледи - изображение 3Грижи за деца в София-Панчарево - ЧЦДГ Слънчогледи - изображение 4
Ключови думи: детска градина София Панчарево, частна детска градина София Панчарево, целодневна детска градина София Панчарево, грижи деца София Панчарево, прием детска градина София Панчарево, английски език деца София Панчарево
Етикети: Детски градини, Езикови курсове
Тази страница е посетена 12206 пъти.
Общо посещение на профила: 18445.
Телефонен номер е поискан 29 пъти.
Мнения и коментари

Nqkoi znae li kakva e taksata v gradinata?

Добави мнение и оценка