Психолог в град София Д-р Адриана Георгиева

Доктор Адриана Георгиева е лекар психолог, специалист по медицинска психология и психотерапия. Кабинетът на специалиста се намира в град София, район Лозенец.

Д-р Адриана Георгиева - Infocall.bg
град София-Лозенец
Д-р Адриана Георгиева - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Психотерапия за деца и възрастни София, Лозенец

Доктор Адриана Георгиева е лекар психолог в град София, район Лозенец. Лекарят, предлага консултации и психотерапия за деца и възрастни. Доктор Адриана Георгиева предлага, индивидуално и семейно консултиране, както и психологична консултация при затруднения във взаимоотношенията в семейството.

Доктор Адриана Георгиева притежава дългогодишен стаж, в работа с деца, възрастни, индивидуално и семейно консултиране. Психотерапевтът извършва: психологична консултация при проблеми в семейната двойка, затруднения във взаимоотношенията в семейството, индивидуални консултации свързани с житейски кризи, преживявания на стрес и загуба.

Доктор Адриана Георгиева предлага лечение на следните заболявания:

  • тревожност
  • паническо разстройство
  • депресивно разстройство
  • посттравматично стресово разстройство
  • фобии

Доктор Адриана Георгиева притежава множество сертификати, дипломи и удостоверения. Психологът редовно участва в: семинари по хипноза организирани от Българска асоциация по хипноза и тренинги за сформиране на екипи тренинги за изграждане на лидерски умения.

Психотерапия за деца и възрастни София, Лозенец - Д-р Адриана Георгиева
Психотерапия за деца и възрастни София, Лозенец - Д-р Адриана Георгиева - изображение 1Психотерапия за деца и възрастни София, Лозенец - Д-р Адриана Георгиева - изображение 2
Етикети: Добър психолог, Консултация с психолог
Тази страница е посетена 2048 пъти.
Общо посещение на профила: 4081.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка