Ортопед Бургас

Ортопед-травматолог Бургас извършва профилактични прегледи, ендопротезиране на големи стави и малки стави.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Ортопед-травматолог в град Бургас

Лекар ортопед - травматолог с дългогодишен опит, практикува своята дейност в град Бургас. Специалистът извършва профилактични прегледи и консултации, ендопротезиране на малки и големи стави.

Ортопед Бургас предлага следните услуги за своите пациенти:

  • консултации и амбулаторно лечение;
  • ортопедична травматология;
  • ендоскопска ортопедия (артроскопии на големи стави);
  • преглед на пациенти със спортни травми, проблеми на горни и долни крайници и травми на таза;
  • сухожилна и мускулна пластика;
  • ендопротезиране на тазобедрена и колянна става;
  • корекции на вродени аномалии на опорно - двигателния апарат.

Ортопедията е дял от медицината, занимаващ се с диагностиката, профилактиката и лечението на придобити или вродени дефекти във функцията или формата на костите, ставите, сухожилията и мускулите.

Травматологията при деца и възрастни обхваща лечение на мускулно - скелетната система на гръбнака, таза, крайници и лечението на контузии и рани.

Повечето от заболяванията подлежат на пълно излекуване, но това зависи изцяло от пациента и до колко той обръща внимание на заболяването си. Необходима е навременна консултация и диагностика със специалист ортопед.

 

Целта на ортопед Бургас е да предостави персонално внимание и медицинска грижа на пациенти, потърсили неговата професионална медицинска помощ.

Ключови думи: специалист ортопед Бургас, специалист травматолог Бургас, ортопедичен кабинет Бургас, кабинет ортопед Бургас, ортопед травматолог Бургас, консултации травматолог Бургас, консултации ортопед Бургас, ендопротезиране големи стави Бургас, ендопротезиране малки стави Бургас, травматолози Бургас
Етикети: Кабинет ортопед
Тази страница е посетена 4490 пъти.
Общо посещение на профила: 5999.
Телефонен номер е поискан 23 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка