Ин витро оплождане в Стара Загора - Д-р Стефан Стефанов

Доктор Стефан Стефанов се занимава с ин витро оплождане и всички свързани с него процедури, в кабинета си в град Стара Загора.

Д-р Стефан Стефанов - Infocall.bg
Д-р Стефан Стефанов - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Ин витро оплождане в Стара Загора

Доктор Стефан Стефанов разполага със съвременно оборудван гинекологичен кабинет в град Стара Загора. В него той извършва всички прегледи, консултации и процедури свързани с ин витро оплождането. Доктор Стефанов предлага и консултации с двойки, кандидатстващи за финансиране от Фонда за асистирана репродукция - ФАР.

Ин витро оплождането е метод за асистирана репродукция, представляващ външно, лабораторно контролирано оплождане на яйцеклетката. След успешното завършване на процедурата, яйцеклетката се връща в матката, за да може да се захване.

Доктор Стефан Стефанов открива единственият кабинет за лечение на стерилитет и ин витро оплождане в Югоизточна България, в град Стара Загора. освен това той работи като специалист в областта на асистираната репродукция и в Клиничен Институт за Репродуктивна Медицина „Света Елисавета” в град Плевен.

Ин витро оплождане в Стара Загора - Д-р Стефан Стефанов
Ин витро оплождане в Стара Загора - Д-р Стефан Стефанов - изображение 1
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Д-р Стефан Стефанов
Ключови думи за услугата: акушер гинеколог Стара Загора, гинекологични прегледи Стара Загора, женски консултации Стара Загора, лечение стерилитет Стара Загора, ин витро процедури Стара Загора
Тази страница е посетена 2224 пъти.
Общо посещение на профила: 13146.
Телефонен номер е поискан 43 пъти.