Специалист психиатър в град Пловдив Д-р Цвета Юрукова

Доктор Николай Николов е лекар, специалист психиатър в град Пловдив. В кабинета на специалистът се извършва диагностика и лечение на психични заболявания.

Д-р Цвета Юрукова - Infocall.bg
За нас

Лечение на психични заболявания в град Пловдив

Доктор Цвета Юрукова е специалист психиатър с дългогодишен опит при диагностика и лечение на психиатрични заболявания в град Пловдив.

Психиатрията е дял от медицината, който се занимава с откриване и лечение на психични отклонения и заболявания, представляващи потенциална опасност за самите пациенти и околните.

Доктор Цвета Юрукова е специализирала психиатрия, която е дял от медицината, занимаващ се е откриване, диагностика и лечение на психични заболявания и разстройства, както и техните причинители.

Едни от най-честите причинители на психичните заболявания са напрежение, постоянен стрес, умора и недоспиване.

Доктор Цвета Юрукова предлага психично-здравна помощ на деца и възрастни, които страдат от психични разстройства като: депресии, страх, безпокойство, състояния на криза, емоционален стрес и разстройства. В кабинетът на Доктор Юрукова ще получите диагностика, относно причините за появата на психичното разстройство.

Психиатърът, Доктор Цвета Юрукова издава медицински свидетелства и удостоверения за: притежание на огнестрелно оръжие, изследване за дееспособност и съдебно-психиатрични експертизи и консултации.

При нужда от съвет, проблем или консултация относно психичното здраве, не се колебайте да се обърнете към Доктор Цвета Юрукова. При нея ще получите качествена диагностика за вашите психични проблеми, както и надеждно лечение и отстраняване на проблемите. Специалистът психиатър, Доктор Юрукова предлага фамилни, групови и индивидуални психологични консултации.

Лечение на психични заболявания в град Пловдив - Д-р Цвета Юрукова
Лечение на психични заболявания в град Пловдив - Д-р Цвета Юрукова - изображение 1Лечение на психични заболявания в град Пловдив - Д-р Цвета Юрукова - изображение 2Лечение на психични заболявания в град Пловдив - Д-р Цвета Юрукова - изображение 3Лечение на психични заболявания в град Пловдив - Д-р Цвета Юрукова - изображение 4
Етикети: Добър психиатър, Кабинет психиатър, Психично лечение
Тази страница е посетена 3026 пъти.
Общо посещение на профила: 5736.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка