Добив и преработка на дървен материал Пазарджик | Дървен материал Пазарджик

Фирма в Пазарджик се занимава с добив и преработка на дървен материал. Предлага дюшеме, ламперия, летви, талпи и греди, кофражни и челни дъски.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Търговия с дървен материал в Пазарджик

Фирма в град Пазарджик се занимава с преработка и търговия с дървен материал. За целта разполага със складова и производствена база, със специализирана техника за обработка на дървесината.

Компанията преработва и търгува с висококачествен иглолистен дървен материал. Той е изключително подходящ за направата на материали за строителството, тъй като се характеризира със здравина и еластичност. Предлага на своите клиенти:

  • дюшеме;
  • ламперия;
  • летви;
  • талпи;
  • греди;
  • кофражни и челни дъски.

Фирмата предлага и транспорт до адрес на клиента, на преференциални цени.

За своята дейност фирмата разполага с квалифициран персонал с опит в областта на дървопреработката. В своята работа те работят със съвременна техника. Производствения цех на фирмата разполага и със съвременна сушилня за дървесината, с голям обем.

Дружеството изпълнява заявки за количества и размери, като предлага и добри търговски отстъпки.

Ключови думи: търговия с дървен материал Пазарджик, дървен материал Пазарджик, складова база дървен материал Пазарджик, преработка дървен материал Пазарджик, ламперия Пазарджик, кофражни дъски Пазарджик
Етикети: Дървена ламперия, Склад за дървен материал, Фасониран дървен материал
Тази страница е посетена 10430 пъти.
Общо посещение на профила: 23579.
Телефонен номер е поискан 106 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка