Дърводобив | Дърводобив Кирково

Фирма се занимава с дърводобив и продажба на дърва за огрев, греди, еко пелети, екобрикети. Разполага с производствена база за дървопреработка в община Кирково, област Кърджали.

Infocall.bg
Дърводобив Кирково - Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Дърводобив в Кирково-Кърджали

Фирма в община Кирково и е с опит в областта на добива и преработката на дървен материал. Занимава се с търговия както на дърва и дървени продукти за отопление, така и на дървен материал за строителството.

Основни продукти на фирмата са:

  • Кофражни дъски;
  • Греди;
  • Екопелети;
  • Екобрикети;
  • Дървени въглища.
Дърводобив в Кирково-Кърджали - Дърводобив Кирково
Дърводобив в Кирково-Кърджали - Дърводобив Кирково - изображение 1Дърводобив в Кирково-Кърджали - Дърводобив Кирково - изображение 2Дърводобив в Кирково-Кърджали - Дърводобив Кирково - изображение 3Дърводобив в Кирково-Кърджали - Дърводобив Кирково - изображение 4
Ключови думи: дърводобив Кирково, дърва за огрев Кирково, греди Кирково, еко пелети Кирково, екобрикети Кирково, производствена база дървопреработка Кирково, дърводобив Кърджали, дърва за огрев Кърджали, греди Кърджали, еко пелети Кърджали, екобрикети Кърджали, производствена база дървопреработка Кърджали
Етикети: Брикети, Дърва за огрев, Дървени греди, Пелети, Склад за дървен материал, Фасониран дървен материал
Тази страница е посетена 17239 пъти.
Общо посещение на профила: 35707.
Телефонен номер е поискан 203 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка