Професионално основно почистване на хотели в Бургас - Дарко Къмпани ЕООД

Дарко Къмпани ЕООД извършва професионално основно почистване на хотели в Бургас.

Дарко Къмпани  ЕООД - Infocall.bg
Дарко Къмпани  ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Професионално основно почистване на хотели в Бургас

Дарко Къмпани ЕООД извършва професионално основно почистване на хотели в Бургас. Обслужват се и курортите по източното Черноморие. Осигурява се безупречен вид на фасадата и фоайето.

Почистването включва още грижа за настилката в коридорите, мебелите във фоайето и стаите, витрините и прозорците. За да не се увредят настилките се използват професионални почистващи машини.

Работата с професионална техника осигурява сигурно извеждане на замърсяванията и петната от обзавеждането, като същевременно се щади тапицерията. За твърдите подови настилки се използват дискови машини, които намират приложение при дълбоки замърсявания.

По стъклените повърхности се отстраняват следи от пръсти, храна и напитки. Третират се и дървените повърхности, които с времето потъмняват именно поради зацапване. Изпират се пердетата, осигурява се почистване с прахосмукачка на стаите и коридорите.

Професионално основно почистване на хотели в Бургас - Дарко Къмпани  ЕООД
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Дарко Къмпани ЕООД
Ключови думи за услугата: професионално основно почистване хотели Бургас, основно почистване хотели Бургас, почистване хотели Бургас
Тази страница е посетена 990 пъти.
Общо посещение на профила: 16246.
Телефонен номер е поискан 57 пъти.