Декор Гарден ЕООД

Фирма Декор Гарден ЕООД се занимава с производство и дистрибуция на декоративни бетонови изделия, градински чешми и друга градинска мебел за градини, паркове и хотели в град Севлиево.

Рейтинг 4
Декор Гарден ЕООД - Infocall.bg
Декор Гарден ЕООД - Infocall.bg
Декор Гарден ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Търговия с градинско оборудване в Севлиево

Една от водещите фирми за производство и продажба на декоративни бетонови отливки е Декор Гарден, гр. Севлиево. Компанията е с дългогодишен опит на пазара за градинска мебел и екестериорно оформление и може да ви предложи изключително голямо разнообразие от продукти, предназначени за градината, хотела или заведението ви. Особено търсени в последните няколко години са фонтаните, стилните и елегантни чешми, саксиите за външни цветя и различните видове статуетки, които Decor Garden изработва по свои проекти и дизайн.

Специалисти с над 18 годишен стаж!

Ако пък се нуждаете от нещо по-специално и специфично, то компанията може да ви предложи изработка на индивидуална поръчка спрямо вашите разбирания и желания. Декор Гарден – Севлиево е създадена през 2012 година, но в нея работят специалисти с над 18 годишен стаж в изработката, продажбата и доставката на декоративни бетонови отливки.

Продукти собствено производство!

Продуктите на компанията са познати и красят градините, хотелите и заведенията не само в страната, но и в различни съседни държави. 80% от продуктите, които се предлагат от Decor Garden са собствено производство, като едва 20% са продукти от фирми, с които компанията работи в тясно сътрудничество.

Компанията се стреми да предлага на всеки свой клиент не само качествени продукти, но градински елементи, които са съобразени със съвременните модни тенденции в областта на градинското обзавеждане.

Открито и внимателно отношение към клиента!

Това, което отличава Декор Гарден от останалите компании е най – вече откритото и внимателно отношение към всеки клиент, без значение дали става дума за поръчка и покупка на един – единствен продукт за домашната градина или за цялостно градинско или парково обзавеждане.

В продуктовия каталог на фирмата ще откриете различни продукти за басейни, както и декоративни елементи за градини, хотели и паркове като:

 

 • балюстради;
 • кашпи;
 • саксии;
 • фонтани;
 • пейки;
 • облицовки;
 • колони;
 • фигури;
 • статуетки;
 • чешми;
 • пейки;
 • настилки.

 

Декор Гарден ЕООД работи в цяла  България и има възможност за износ.

Целта на фирмата е да предлага продукти, чрез които да се постигне както красота, така и здравина на градинското обзавеждане.

Автор:

Търговия с градинско оборудване в Севлиево - Декор Гарден ЕООД
Търговия с градинско оборудване в Севлиево - Декор Гарден ЕООД - изображение 1Търговия с градинско оборудване в Севлиево - Декор Гарден ЕООД - изображение 2Търговия с градинско оборудване в Севлиево - Декор Гарден ЕООД - изображение 3Търговия с градинско оборудване в Севлиево - Декор Гарден ЕООД - изображение 4

Каталог

 

Информация за нови изделия, предложения и промоции, може да немерите -----> ТУК

 

Автор:

Каталог - Декор Гарден ЕООД
Каталог - Декор Гарден ЕООД - изображение 1
Ключови думи: декоративни градински елементи Севлиево, продажба декоративни бетонови отливки Севлиево, градинско оборудване Севлиево, градинска мебел Севлиево, продажба градинско обзавеждане Севлиево, изработка градински изделия бетон Севлиево, градински изделия бетон Севлиево, градински чешми Севлиево, търговия градинско оборудване Севлиево, производствена база градинско обзавеждане Севлиево, градински фонтан Севлиево, производство фонтани Севлиево
Етикети: Бетонов възел, Градински мебели
Тази страница е посетена 15969 пъти.
Общо посещение на профила: 65467.
Телефонен номер е поискан 309 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка