Търговия с лекарства и консумативи Денонощна аптека Пловдив

Денонощна аптека Пловдив извършва търговия с лекарства и консумативи, санитарни материали и медицинска козметика, хомеопатични продукти.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Продажба на лекарства и медикаменти в Пловдив

Денонощна аптека Пловдив извършва продажба на лекарства и медикаменти и е на разположение на своите клиенти, желаещи да закупят висококачествени медицински и козметични продукти.

В Денонощната аптека работят фармацевти, разполагащи с необходимата квалификация, за да извършват обработка на рецептурни книжки, протоколи и рецепти.

Денонощната аптека поддържа в наличност голяма част от специализираните лекарствени продукти, предназначени за поддържащо лечение, лечение след оперативни намеси и за онкоболни. Освен това, в нея ще откриете и следните категории продукти на ниски цени:

  • лекарства и медикаменти
  • санитарни материали
  • медицински консумативи
  • медицинска козметика
  • хомеопатични лекарства и продукти
  • апарати за кръвно налягане
  • билки и чайове
Продажба на лекарства и медикаменти в Пловдив - Денонощна аптека Пловдив
Продажба на лекарства и медикаменти в Пловдив - Денонощна аптека Пловдив - изображение 1Продажба на лекарства и медикаменти в Пловдив - Денонощна аптека Пловдив - изображение 2Продажба на лекарства и медикаменти в Пловдив - Денонощна аптека Пловдив - изображение 3Продажба на лекарства и медикаменти в Пловдив - Денонощна аптека Пловдив - изображение 4
Ключови думи: медицинска козметика Пловдив Изгрев, санитарни консумативи Пловдив Изгрев, хомеопатични лекарства Пловдив Изгрев, медицински консумативи Пловдив Изгрев, денонощна аптека Пловдив Изгрев
Етикети: Аптека , Лекарства, Медицинска козметика, Медицински консумативи, Санитарни материали, Хомеопатия
Тази страница е посетена 4776 пъти.
Общо посещение на профила: 10711.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка