Естетична дентална медицина в Благоевград - Дентален център доктор Корчев

Дентален център доктор Корчев извършва естетична дентална медицина в Благоевград.

Дентален център доктор Корчев - Infocall.bg
Дентален център доктор Корчев - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Естетична дентална медицина в Благоевград

Дентален център доктор Корчев извършва естетична дентална медицина в Благоевград. Този дял на стоматологията разглежда различните начини за възстановяване на разрушени зъби.

Едно от основните корективни средства за сдобиване с красива усмивка са фасетите. За тяхното поставяне са необходими няколко посещения при дентален специалист. Процесът включва деликатно изпиляване на зъба и неговото обличане.

Освен при фрактури, фасетите са удачни и за естествени деформации при зъбите, като разстояния между тях, изкривявания, разминаване в размерите на съседно стоящите и други. Успешно се закриват дефекти по предните зъби. С фасетите се коригира прекомерното оцветяване на емайла.

Предоставя се възможност да изберете подходящия цвят на тези корективни средства. С помощна на зъболекаря ще може да оформите желаната усмивка. В дентална лаборатория специално за Вас се изработват фасетите.

По желание могат да се направят и допълнителни корекции по тях.

Естетична дентална медицина в Благоевград - Дентален център доктор Корчев
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Дентален център доктор Корчев
Ключови думи за услугата: естетична дентална медицина Благоевград, поставяне фасети Благоевград, възстановяване разрушени зъби Благоевград
Тази страница е посетена 1123 пъти.
Общо посещение на профила: 23192.
Телефонен номер е поискан 170 пъти.