Детска кухня по домовете Бургас | Happy Bebe

Детска Кухня Happy Bebe - приготвяне и доставка на детска кухня по домовете със собствен транспорт в град Бургас.

Рейтинг 5
Happy Bebe - Infocall.bg
Happy Bebe - Infocall.bg
Happy Bebe - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
за Happy Bebe

Детска кухня по домовете в Бургас

Happy Bebe е новата детска млечна кухня на гр. Бургас. Създадена е, с цел да бъде оригинална, нова и здравословна, като алтернатива на действащите млечни кухни в Бургас. Тя е първата млечна кухня с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. Менюто е създадено от СПЕЦИАЛИСТ ДИЕТОЛОГ.

Детска млечна кухня Happy Bebe предлага меню, съставено от пюре ястие и пюре десерт за децата от 7 месеца до 10 месеца, и супа, основно ястие и десерт за децата от 10 месеца до 1 година, от 1 година до 3 години и над 3 годишна възраст. То е съобразено със средно дневните норми за потребление на основните хранителни продукти и е изготвено от диетолог.

Използваните плодове и зеленчуци са съобразени със съответния сезон, а в менюто се включват хранителни продукти от всички групи.

Детска кухня Happy Bebe има за цел да осигурява пълноценна, здравословна храна за децата , доставена на най-удобния за клиентите адрес.

В нашето меню присъстват високо-хранителни продукти – пуешко, заешко, пилешко, телешко, агнешко месо, листни зеленчуци , ананас, киноа, амарант, елда, броколи, манго, авокадо, червено цвекло и много други пресни продукти.

Гаранцията за доброто здраве на Вашето дете е балансираното хранене, започващо от най-ранна детска възраст. Затова ние залагаме както на доброто качество на храната за нашите деца, така и на продуктите и начина, по който тя е приготвена.

Кухнята на “Happy Bebe“ е оборудвана и изградена по всички изисквания и норми. Всеки ден специалисти в областта на детското хранене приготвят вкусни ястия за Вашите деца., Храната се приготвена няколко часа преди да я получите, пакетира се и се доставя до дома Ви точно когато Ви е необходима.

Детска кухня Happy Bebe има разрешение №481 за работа, издадено от Българска Агенция по Безопасност на Храните.

Храна и начин на приготвяне

Използваме утвърдени марки продукти на фирми с доказани стандарти и сертификати за качество. Месото е прясно смляно на кайма в кухнята, без соя, оцветители и консерванти. Правилната кулинарна обработка на продуктите , запазва ценните им съставки – витамини и минерали, чрез необходимото време за варене. Прясното месо и зеленчуците ни се доставят един ден преди приготвянето им и се съхраняват в хладилник.

В нашата кухня НЕ ПЪРЖИМ. СОЛ и ЗАХАР се добавят в минимални количества – съгласно приетите стандарти за тяхното прилагане. Лещата и бобът предварително се изваряват двукратно.

Менюта

За деца от 10 месеца до 1 година (пасирана) и от 1 година до 3 години предлагаме стандартно меню и диетично меню при алергии към белтъка на кравето мляко и морковите. За деца над 3 г. предлагаме отделно меню.

Ключови думи: доставка на детска кухня със собствен транспорт Бургас, детска кухня Бургас, приготвяне и разнос детска кухня Бургас, детска кухня по домовете Бургас, приготвяне и доставка на детска храна Бургас
Тази страница е посетена 837 пъти.
Общо посещение на профила: 2354.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка