ДИСКАЛ ТРАНС

Автосервиз ДИСКАЛ ТРАНС се намира в град София и разполага с екип от професионалисти монтьори, който предлага на своите клиенти бърза и висококачествена работа, прецизно обслужване и конкурентни цени на всякакъв вид ремонт.

ДИСКАЛ ТРАНС - Infocall.bg
град София-Гара Искър
ДИСКАЛ ТРАНС - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

За ДИСКАЛ ТРАНС

 Фирмата е създадена през 2008г. с основна дейност ремонт на леки и лекотоварни автомобили. Името на автосервиза официално става "ДИСКАЛ ТРАНС" през 2010г. и е лидер в своята област.

 Фирмата разполага с опитен екип от специалисти, който може да отговори на всички ваши изисквания. В автосервизът на фирмата ще бъдете обслужени бързо и професионално.

 Основната цел на фирмата е да предложи на клиентите си високо качество, прецизно обслужване, кратки срокове на изпълнение и конкурентни цени. Фирмата гарантира за извършените услуги. "ДИСКАЛ ТРАНС" извършва цялостни автомобилни ремонти.

 Посещавайки автоцентъра, ще получите необходимата ви информация, благодарение на компетентни и високо квалифицирани служители. Вашата кола е в сигурни ръце когато е в нашия сервиз. Ние работим само с лицензирани и добре известни продукти, с доказано качество и произход.

За ДИСКАЛ ТРАНС - ДИСКАЛ ТРАНС
За ДИСКАЛ ТРАНС - ДИСКАЛ ТРАНС - изображение 1За ДИСКАЛ ТРАНС - ДИСКАЛ ТРАНС - изображение 2За ДИСКАЛ ТРАНС - ДИСКАЛ ТРАНС - изображение 3
Етикети: Автосервиз, Годишен технически преглед, Диагностика на автомобили, Реглаж преден мост
Тази страница е посетена 2794 пъти.
Общо посещение на профила: 8080.
Телефонен номер е поискан 54 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка