Международен сухопътен транспорт | Транспортна фирма Кубрат

Международен сухопътен транспорт от и за Западна Европа и Средиземноморието. Фирмата от град Кубрат извършва превоз на опасни товари, групажни пратки и спедиция.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Международен сухопътен транспорт и спедиция в Кубрат

Международен сухопътен транспорт от фирма в град Кубрат, област Разград. Превозвачът разполага с товарни автомобили за опасни товари, групажни превози и спедиция. Товарните средства са с различен тонаж, с цел да удовлетворят нуждите на всеки клиент.

Превози от и за Западна Европа, както и по всички дестинации към Средиземноморието. Товарните превозни средства на фирмата са оборудвани със съвременна техника за следене и връзка с офиса.

Това позволява клиентите да получават информация за местоположението и състоянието на пратките, както и точния момент на тяхното пристигане и разтоварване.

Услуги:

  • превоз на опасни товари (ADR);
  • групажни превози;
  • спедиция на товари;
  • логистични услуги.

За осъществяването на своята дейност фирмата разполага с необходимите лицензи и разрешителни.

Предоставя се ценова политика, в зависимост от теглото и размерите на пратките.

Ако желаете това представяне да бъде вашето, моля позвънете на телефон *4636.

Международен сухопътен транспорт и спедиция в Кубрат - Транспортна фирма Кубрат
Международен сухопътен транспорт и спедиция в Кубрат - Транспортна фирма Кубрат - изображение 1Международен сухопътен транспорт и спедиция в Кубрат - Транспортна фирма Кубрат - изображение 2
Ключови думи: сухопътен транспорт Кубрат, превоз товари Кубрат, международен транспорт Кубрат, спедиция Кубрат, транспортиране пратки Кубрат, групажни пратки Кубрат, логистика Кубрат, превоз опасни товари Кубрат
Етикети: Групажни пратки, Логистични фирми, Международен товарен транспорт, Превоз на опасни товари, Спедитори, Товарни автомобили, Фирми транспортни услуги
Тази страница е посетена 3566 пъти.
Общо посещение на профила: 10917.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка