Консултации с детски психолог - ДМСГД Златица

ДМСГД Златица предлага консултации с детски психолог за деца с медико-социален риск.

ДМСГД Златица - Infocall.bg
ДМСГД Златица - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Консултации с детски психолог

ДМСГД Златица предлага консултации с детски психолог за деца с медико-социален риск. Специализираното лице оказва подкрепа по време на провежданото лечение от различен характер.

Основната работа на психолога е да оказва помощ на деца с различни здравни и социални потребности. За целта се разработват програми на индивидуално и групово ниво за оказване на психологична подкрепа.

В своята дейност психологът използва различни способи, за да може да се извърши така нареченото интензивно общуване. Използването на различни методи за терапия е продиктувано от уникалността на всяко едно дете. Чрез тях децата се успокояват и се стимулира тяхното възстановяване.

Работи се за коригиране на говорни проблеми и други, свързани с комуникацията. Работата е насочена и към родителите на децата, за да могат и те да оказват подкрепа, като в същото време да изградят нагласата да приемат нещата по правилен начин.

Подобряването на психическото състояние на децата спомага за тяхната успешна интеграция в обществото и навременната им социализация.

Автор:

Консултации с детски психолог - ДМСГД Златица
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от ДМСГД Златица
Ключови думи за услугата: консултация детски психолог Златица
Тази страница е посетена 1369 пъти.
Общо посещение на профила: 9276.
Телефонен номер е поискан 55 пъти.