Ендокринолог Ямбол

Специалист ендокринолог практикуващ в град Ямбол извършва лечение на остеопороза, диагностика и лечение на възли на щитовидната жлеза и заболявания на ендокринната система.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Лекар специалист ендокринолог в Ямбол

Специалист ендокринолог практикува своята професия в град Ямбол и извършва лечение на затлъстяване и болести по щитовидната жлеза с ехограф, профилактични прегледи на хора с риск от захарен диабет.

Ендокринолог Ямбол разполага с ендокринологичен кабинет в град Ямбол, оборудван с нужната медицинска апаратура за извършване на прегледи и лечение на хора със:

  • Заболявания на хипоталамуса и хипофизата;
  • Заболявания на щитовидната жлеза;
  • Заболявания около щитовидните жлези, свързани с нарушаване на метаболизма на калция;
  • Заболявания на надбъбречните жлези;
  • Заболявания на панкреаса;
  • Андрология (заболявания на мъжките полови органи);
  • Заболявания на женските полови органи;
  • Хипопитуитаризъм и Акромегалия и хипофизарен гигантизъм.

Ендокринолог Ямбол притежава дългогодишен професионален опит в областта на ендокринологията и може да ви предостави качествен съвет и консултация относно начините за предпазване от този вид заболявания, както и обучение на болни с ендокринно заболяване.

Ключови думи: ендокринолог Ямбол, кабинет ендокринолог Ямбол, ендокринологичен кабинет Ямбол, лекар специалист ендокринология Ямбол, специалист ендокринолог Ямбол, лечение остеопороза Ямбол, лечение възли щитовидна жлеза Ямбол, ехография щитовидна жлеза Ямбол, лечение болести обмяната Ямбол, лечение диабетно стъпало Ямбол, лечение затлъстяване Ямбол
Етикети: Добър ендокринолог, Лечение вътрешни болести, Преглед при ендокринолог
Тази страница е посетена 3391 пъти.
Общо посещение на профила: 6631.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка