Педиатър Бургас

Специалист по детски болести в град Бургас извършва профилактични прегледи, детска консултация, диагностика и лечение на детски болести.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Лекар по детски болести в Бургас

Личен и семеен лекар, специалист по детски болести разполага със съвременно оборудван лекарски кабинет в град Бургас. Като общопрактикуващ лекар тя извършва:

  • диагностика и лечение на пациенти
  • профилактични прегледи
  • детски консултации
  • лечение на детски заболявания
  • поставяне на имунизаци и ваксини
  • домашни посещения

Ако търсите подходящият за Вас личен и педиатър, тя е точния специалист, на когото да поверите Вашето здраве и това на Вашите близки. Може да разчитате на нейното професионално мнение и консултация винаги когато имате нужда.

Ключови думи: специалист по детски болести Бургас, лекар педиатър Бургас, личен лекар педиатър Бургас, педиатър Бургас, лечение детски болести Бургас, специалист педиатър Бургас, диагностика детски болести Бургас, домашни посещения пациенти Бургас, имунизации лекар Бургас
Етикети: Детски кожен лекар, Детски консултации, Лечение детски болести, Педиатър, Преглед при личен лекар
Тази страница е посетена 3742 пъти.
Общо посещение на профила: 8017.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка