Профилактични прегледи в Аксаково - Личен лекар в Аксаково

В лекарския си кабинет в град Аксаково специалистът извършва задължителните ежегодни профилактични прегледи на своите пациенти.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

Профилактични прегледи в Аксаково

Специалистът извършва задължителните ежегодни профилактични прегледи на своите пациенти. За целта разполага със съвременно оборудван лекарски кабинет в град Аксаково.

По време на профилактичния преглед се изчисляване индекс на телесната маса, електрокардиограма (ЕКГ), измерване на кръвното налягане, проверка на физическото и психическо състояние на пациента.

В случай, че докторът се съмнява за наличието на някое заболяване, той издава направление за преглед при съответния специалист или за извършването на необходимите лабораторни изследвания за поставяне на диагноза.

Профилактични прегледи в Аксаково - Личен лекар в Аксаково
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Личен лекар в Аксаково
Ключови думи за услугата: профилактични прегледи Аксаково
Тази страница е посетена 918 пъти.
Общо посещение на профила: 10981.