Безболезнено лечение на зъби при деца в София-Кръстова вада - Доктор Ирен Влахова

Доктор Ирен Влахова извършва безболезнено лечение на зъби при деца в град София, Кръстова вада.

Рейтинг 5
Доктор Ирен Влахова  - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Безболезнено лечение на зъби при деца в София-Кръстова вада

Доктор Ирен Влахова извършва безболезнено лечение на зъби при деца в град София, Кръстова вада.

Благодарение на уникалната лазерна технология, манипулациите на детските зъби се извършват без упойка и без неприятния за всички деца звук на "машинката". Няма натиск, няма загряване, няма вибрации, няма болка и стрес. Лечението с лазер е много по-добро решение от модерната в последно време пълна упойка или медикаментозен сън.

Кариесът е най-често срещаната причина да потърсите дентален лекар. Лечението на кариесите и техните усложнения се осъществява с лазер. Особено полезно е при тревожни деца, които се страхуват от иглите. С лазер се работи и в меки и твърди тъкани. Отстраняването на юздичката на езика или устната става много по-лесно и безболезнено. При наистина "трудните деца" се прави консултация с психолог и лечение под хипноза, което е пак вид сън, но без медикаменти. Д-р Влахова е първият дентален лекар магистър по лазерна стоматология, дипломиран в Университета в Генуа - Италия, което гарантира качествена и професионална работа и отношение. Завършила е много специализации в международни университети.

Доктор Ирен Влахова препоръчва на своите пациенти редовни профилактични стоматологични прегледи, като по този начин кариесите биват установявани в начален стадий и тяхното лечение е безболезнено и бързо.

С лазерната техника могат да бъдат извършени няколко различни процедури на различни места в устата. Мисията на доктор Влахова е да предложи на своите пациенти безболезнено лечение. Малките пациенти получават индивидуално отношение, внимание и качествено лечение.

Автор:

Безболезнено лечение на зъби при деца в София-Кръстова вада - Доктор Ирен Влахова
Безболезнено лечение на зъби при деца в София-Кръстова вада - Доктор Ирен Влахова  - изображение 1Безболезнено лечение на зъби при деца в София-Кръстова вада - Доктор Ирен Влахова  - изображение 2Безболезнено лечение на зъби при деца в София-Кръстова вада - Доктор Ирен Влахова  - изображение 3Безболезнено лечение на зъби при деца в София-Кръстова вада - Доктор Ирен Влахова  - изображение 4
Подобни от категорията
Още ДЕНТАЛНИ УСЛУГИ предлагани от Доктор Ирен Влахова
Ключови думи за услугата: безболезнено лечение зъби деца София Кръстова вада
Тази страница е посетена 1359 пъти.
Общо посещение на профила: 27116.
Телефонен номер е поискан 156 пъти.