Хирургия на лице в София-Оборище - Доктор Живко Кънев

Доктор Живко Кънев извършва пластична и естетична хирургия на лице в София, кв. Оборище.

Доктор Живко Кънев - Infocall.bg
Доктор Живко Кънев - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Хирургия на лице в София-Оборище

Доктор Живко Кънев извършва пластична и естетична хирургия на лице в София, кв. Оборище. Комплектът хирургични манипулации, предлагани от специалиста, включва:

 

  • лифтинг на лице;
  • корекция на нос;
  • корекция на клепнали уши;
  • корекция на горни и долни клепачи;
  • корекция на устни;
  • корекция на устни;
  • корекция на устни с временни филъри;
  • премахване на бръчки по лицето.

 

Лифтингът на лице може да включва повдигане на веждите и челото, изпъване на шията и изглаждане на всички бръчки. При този вид манипулация може да се използват и така наречените златни конци. С тяхна помощ се коригира отпуснатата кожа на лицето и се премахват бръчките.

Корекция на нос може да се извърши при наличие на гърбица и увиснал връх на носа, а също така и при широк и прекомерно голям или крив нос.

Корекция на клепнали уши може да се извърши както при деца, така и при възрастни. Преди манипулацията се поставя упойка. Може да се извърши и намаляване на големи уши, като обикновено това се извършва при възрастни.

Корекцията на горни и долни клепачи може да се съпроводи и с премахване на торбичките под очите. Хирургичната манипулация включва отстраняване на излишната отпусната кожа и изглаждане на бръчките.

Корекцията на устни се извършва според желанията на клиента, пожелал хирургична намеса. Устните могат да се оформят или деликатно да се подчертаят. Може да се използва и временен филър, след разграждането на който устните приемат обичайния си облик. Това се предлага на лица, които не са сигурни дали ще се харесат след корекцията.

Премахването на бръчки по лицето включва съчетанието на различни филъри, ботокс, козметика и извършването на липофилинг и мезотерапия.

Хирургия на лице в София-Оборище - Доктор Живко Кънев
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Доктор Живко Кънев
Ключови думи за услугата: хирургия лице София Оборище, лифтинг лице София Оборище, корекция нос София Оборище, корекция клепнали уши София Оборище, корекция устни София Оборище
Тази страница е посетена 1269 пъти.
Общо посещение на профила: 17478.
Телефонен номер е поискан 27 пъти.