Ендокринолог Враца

Лекар ендокринолог разполага с медицински кабинет в град Враца за лечение на болести по щитовидната жлеза, диабет и остеопороза.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Лечение ендокринни заболявания от лекар ендокринолог Враца

Ендокринолог Враца извършва ехография и лечение на болести на щитовидната жлеза и обучение на болни от ендокринни заболявания.

Разполага с кабинет, оборудван с модерна техника и ехограф за изследване на щитовидната жлеза и панкреаса. Ендокринолог Враца е специалист с дългогодишен опит в медицината и ще ви предложи качествен съвет и консултация относно начините за лечение и превенция на заболявания по щитовидната жлеза.

При проблеми и заболявания на:

  • Заболявания на хипоталамуса и хипофизата
  • Заболявания на щитовидната жлеза
  • Заболявания около щитовидните жлези, свързани с нарушаване на метаболизма на калция
  • Заболявания на надбъбречните жлези
  • Заболявания на панкреаса
  • Андрология ( заболявания на мъжките полови орагани )
  • Заболявания на женските полови органи
  • Хипопитуитаризъм и Акромегалия и хипофизарен гигантизъм

 

Ендокринолог Враца извършва клинико-лабораторни и диагностични функционални тестове на жлезите, антропометрична оценка на затлъстяването, профилактични прегледи за лица с повишен риск от диабет, лечение на стерилитет и остеопороза.

Ключови думи: лекар ендокринолог Враца, ендокринолог Враца, ехография щитовидна жлеза Враца, лечение болести обмяната Враца, лечение диабетно стъпало Враца, специалист ендокринолог Враца, лечение затлъстяване Враца, лечение остеопороза Враца, ендокринологичен кабинет Враца, кабинет ендокринолог Враца
Етикети: Добър ендокринолог, Кабинет по ендокринология, Лечение вътрешни болести, Преглед при ендокринолог, Тест за диабет
Тази страница е посетена 5877 пъти.
Общо посещение на профила: 10745.
Телефонен номер е поискан 24 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка