Лекар ендокринолог във Варна | Ендокринолог Варна

Лекар ендокринолог извършва лечение на ендокринни заболявания в град Варна. Извършва ехографията на щитовидната жлеза, лечение на захарен диабет и остеопороза.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Лечение ендокринни заболявания във Варна

Лекар ендокринолог, практикуващ своята дейност на територията на град Варна извършва лечение на заболяванията на жлезите с вътрешна секреция: щитовидните и паращитовидните, яйчниците и тестисите, надбъбречните, хипофизата и панкреаса.

Специалистът извършва прегледи, диагностика и лечение на пациенти с ендокринни заболявания. Като лекар в тази област на медицината извършва лечение на:

  • заболяване на щитовидната жлеза;
  • затлъстяване;
  • остеопороза;
  • захарен диабет;
  • заболяванията на паращитовидни жлези и хипофизата;
  • нарушаване обмяната на веществата.

Лекарят предлага за своите пациенти, компетентна консултация и качествени съвети, относно начините и методите за превенция и лечение на ендокринни заболявания.

Лечение ендокринни заболявания във Варна - Ендокринолог Варна
Ключови думи: ехография щитовидна жлеза Варна, лечение остеопороза Варна, лечение захарен диабет Варна, лечение ендокринни заболявания Варна
Етикети: Добър ендокринолог, Ехограф, Захарен диабет лечение, Кабинет по ендокринология, Остеопороза лечение, Преглед при ендокринолог
Тази страница е посетена 5479 пъти.
Общо посещение на профила: 10926.
Телефонен номер е поискан 36 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка