Лекар ендокринолог в Русе | Ендокринолог Русе

Лекар ендокринолог в град Русе извършва лечение на ендокринни заболявания, ехография на щитовидната жлеза, лечение на захарен диабет и остеопороза.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Лечение на ендокринни заболявания в Русе

Лекар ендокринолог, практикуващ в град Русе е с богат опит в диагностиката и лечението на заболяванията, засягащи жлезите с вътрешна секреция, като паращитовидните и щитовидните, тестисите и яйчниците, надбъбречните, хипофизата и панкреаса.

Ендокринолог Русе разполага със съвременно оборудван кабинет, в който извършва прегледи, диагностика и лечение на пациенти с ендокринни заболявания. Може да потърсите нейната помощ за лечението на:

  • захарен диабет
  • заболявания на щитовидната жлеза
  • затлъстяване и нарушаване обмяната на веществата
  • остеопороза
  • заболяванията на хипофизата и паращитовидните жлези

Ендокринолог Русе има сключен договор с НЗОК и приема пациенти за прегледи и лечение, с направления. Като специалист в областта на ендокринологията тя предлага, компетентна консултация, адекватни съвети, относно начините за лечение и превенция на ендокринните заболявания.

Лечение на ендокринни заболявания в Русе - Ендокринолог Русе
Лечение на ендокринни заболявания в Русе - Ендокринолог Русе - изображение 1Лечение на ендокринни заболявания в Русе - Ендокринолог Русе - изображение 2Лечение на ендокринни заболявания в Русе - Ендокринолог Русе - изображение 3
Ключови думи: лекар ендокринолог Русе, специалист ендокринолог Русе, ендокринолог НЗОК Русе, лечение ендокринни заболявания Русе, лечение захарен диабет Русе, лечение остеопороза Русе, ехография щитовидната жлеза Русе, ендокринологичен кабинет Русе, кабинет ендокринолог Русе, лечение заболявания хипофизата Русе, лечение заболяванията паращитовидни жлези Русе
Етикети: Добър ендокринолог, Ехограф, Захарен диабет лечение, Кабинет по ендокринология, Преглед при ендокринолог
Тази страница е посетена 8187 пъти.
Общо посещение на профила: 15196.
Телефонен номер е поискан 115 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка