Дерматолог | Доктор Вяра Ангелова

Доктор Вяра Ангелова е лекар специалист дерматолог. Доктор Ангелова разполага с кабинет по клинична и естетична дерматология в град Добрич.

Доктор Вяра Ангелова - Infocall.bg
Доктор Вяра Ангелова - Infocall.bg
Доктор Вяра Ангелова - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Дерматолог в Добрич

Доктор Вяра Ангелова практикува като дерматовенеролог в град Добрич. В кабинета по естетична и клинична дерматология се извършват диагностика и лечение на кожни заболявания.

Доктор Ангелова предлага широк спектър от естетични процедури. Малка част от предлаганите услуги в кабинетът по естетична и клинична дерматология на Доктор Вяра Ангелова са:

  • апаратни процедури;
  • химични пилинги;
  • мезотерапии;
  • филъри;
  • ботокс.

Доктор Вяра Ангелова е лекар специалист дерматовенеролог, разполагащ с кабинет по естетична и клинична дерматология. Извършва прегледи и диагностика на различни кожни заболявания и естетични процедури.

Доктор Вяра Ангелова завършва своето образование по медицина в МА град София.

Дерматовенерологията е специалност, която се занимава с диагностика и лечение на вирусни, бактериални, кожни и алергични заболявания. В началото на своята кариерата Доктор Ангелова практикува като педиатър.

Доктор Ангелова има сключен договор със здравната каса и редовно участва в международни конгреси и обучения.

Автор:

Дерматолог в Добрич - Доктор Вяра Ангелова
Дерматолог в Добрич - Доктор Вяра Ангелова - изображение 1Дерматолог в Добрич - Доктор Вяра Ангелова - изображение 2Дерматолог в Добрич - Доктор Вяра Ангелова - изображение 3Дерматолог в Добрич - Доктор Вяра Ангелова - изображение 4

За Д-р Ангелова

Доктор Вяра Ангелова е утвърден специалист в областта на клиничната и естетичната дерматология. Завършила Медицинска Академия София. Специализира кожни и венерически болести преди повече от петнадесет години. Постепенно се профилира тясно в сферата на естетичната дерматология.

Редовен участник в редица местни и международни форуми и симпозиуми за повишаване на квалификацията най-известните, от които:

  • Anti-Aging Medicine European Congress – [Paris, France];
  • Anti-Aging Medicine World Congress [Monaco - Monte Carlo];
  • European Masters in Aesthetic & Anti-aging Medicine [Paris, France].

Активен контрибутор в кампании в защита на здравето на кожата, като националната кампания за профилактика на рака на кожата Евромеланома.

Автор:

За Д-р Ангелова - Доктор Вяра Ангелова
За Д-р Ангелова - Доктор Вяра Ангелова - изображение 1За Д-р Ангелова - Доктор Вяра Ангелова - изображение 2

За Кабинета

В своя дерматологичен кабинет в Добрич, доктор Вяра Ангелова вече повече от седем години прилага редица процедури като ботулинова терапия, химичен пилинг, кавитация и други. Пациентите на доктор Ангелова оценяват нейния иновативен и изключително внимателен подход. Удовлетворението от постигнатите резултати се корени в прилаганата философия – естетичната дерматология е метод за подобряване на естествената красота на човешкото тяло. Главната цел е да бъде подобрено общия естествен вид на лицето без драстични изменения. Това се постига с изключително прецизни и щадящи процедури и техники, които обаче имат впечатляващ краен резултат.

За всякакви въпроси към доктор Вяра Ангелова може да използвате формата за контакт на сайта или да запишете час за посещение в кабинета по дерматология в Добрич.

Автор:

Услуги на Доктор Вяра Ангелова
Ключови думи: химичен пилинг Добрич, инжектиране ботокс Добрич, поставяне филъри Добрич, мезотерапия Добрич, естетична дерматология Добрич, специалист дерматолог Добрич, дерматологичен кабинет Добрич, мезоконци Добрич
Етикети: Електрокоагулация, Естетична дерматология, Кабинет дерматолог, Мезотерапия, Пилинг , Поставяне на ботокс, Поставяне на филъри
Тази страница е посетена 8931 пъти.
Общо посещение на профила: 23893.
Телефонен номер е поискан 206 пъти.
Мнения и коментари

Мисля да си поставям филъри, но все още се чудя къде да отида. Моля ако някой има мнение за Д-р Ангелова да пише. Благодаря

Работното време е в Обекти, мисля че в събота не работи

Здравейте, някой знае ли кабинетът на доктор Ангелова дали работи в събота?

Добави мнение и оценка