Дом за стари хора Черноморец

Дом за стари хора Черноморец – прием, настаняване, грижа и рехабилитация за болни хора. Центърът за настаняване от семеен тип се намира в с. Шкорпиловци. В него работят: санитарки, медицински сестри, лекари, социален работник, готвачи.

Рейтинг 5
Дом за стари хора Черноморец - Infocall.bg
село Шкорпиловци
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Център за настаняване от семеен тип за стари хора Черноморец

Център за настаняване от семеен тип за стари хора Черноморец се намира в с. Шкорпиловци, област Варна.

Разположен е в централната част на селото, сред живописен парк и с изглед към последните възвишения на Стара планина, на 500 м. от морския бряг.

Разполага с 30 уютни стаи, разпределени на 3 етажа, които са обособени за ползване от един човек/VIP/, двама и трима. Всяка разполага със собствен санитарен възел/баня и тоалетна/, спалня/VIP/, легла/две или три/, нощни шкафчета, тоалетка/бюро с огледало/, маса със столове, гардероб, телевизор с кабелна TV, минибар.

За удобство на настанените е изграден кът за забавления и тихи игри, оборудван с мека мебел, маси и TV.

За пълноценно и съобразено със специфичните потребности хранене на настанените , центърът разполага с ресторант, с напълно оборудвана кухня.

В сградата е и лекарският кабинет със стая за мед. сестри, зала за физиотерапия, асансьор и достъп за инвалиди.

При поискване се предоставят и бръснаро - фризьорски услуги.

Специализираната институция предоставя следните социални услуги на стари хора:

Почистване на стаите, помощ за личния тоалет /при необходимост/, предоставяне на храна, пране на спално бельо и дрехи, осигуряване на съдействие за получаване на здравни грижи и административни услуги, лекарска помощ, организиране на културни мероприятия, съдействие за организация на свободното време, ежеседмични беседи на различни теми, рехабилитационни и терапевтични дейности, достъп до телефон и интернет.

Човешки ресурси: санитарки, медицински сестри, лекар по договор за обслужване, социален работник, готвачи, техник, охрана и управител.

Автор:

Център за настаняване от семеен тип за стари хора Черноморец  - Дом за стари хора Черноморец
Център за настаняване от семеен тип за стари хора Черноморец  - Дом за стари хора Черноморец - изображение 1Център за настаняване от семеен тип за стари хора Черноморец  - Дом за стари хора Черноморец - изображение 2Център за настаняване от семеен тип за стари хора Черноморец  - Дом за стари хора Черноморец - изображение 3Център за настаняване от семеен тип за стари хора Черноморец  - Дом за стари хора Черноморец - изображение 4

Промоция

За първите три месеца от приема - 10% намаление от цената, за хора, които се обслужват сами.  Цени на ден за настаняване, за период по-малък от един месец от 30 лв. до 50 лв., в зависимост от стаята.

Автор:

Ключови думи: дом за стари хора Шкорпиловци Черноморец, център за настаняване от семеен тип Шкорпиловци Черноморец, цени за прием дом за стари хора Шкорпиловци Черноморец, настаняване дом за стари хора Шкорпиловци Черноморец, грижи за възрастни хора Шкорпиловци Черноморец, грижа за болни хора Шкорпиловци Черноморец, рехабилитация Шкорпиловци Черноморец
Тази страница е посетена 7180 пъти.
Общо посещение на профила: 9953.
Телефонен номер е поискан 128 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка