Дом за стари хора и Хоспис | Топъл Дом

Дом за стари хора и Хоспис Топъл Дом предлага грижи за стари хора със затруднена подвижност и 24 часа медицинско наблюдение в село Рояк, Варна.

Рейтинг 1
Топъл Дом - Infocall.bg
Топъл Дом - Infocall.bg
Топъл Дом - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Грижи за стари хора във Варна

Дом за стари хора и Хоспис Топъл Дом се намира в област Варна, село Рояк на 55 км. от Варна. Сградата на дома е разположен на 1 етаж с 600 кв.м и улеснява движението без никакви препятствия и други за всяко едно помещение. Всички стаи са с по 3 легла, самостоятелен санитарен възел. Климатик, ТВ, парно отопление, столова, всекидневна с библиотека, кътове за табла и карти и др игри. Лекарски кабинет, стая за срещи с роднини и приятели. Домът има невероятна панорама.

Село Рояк е тихо и спокойно село и е най-високото в областта и се слави с чистия си въздух и лечебни свойства за астматици и бронхиални заболявания. Двор с 3000 кв.м, където са изградени бесетки места за отдих и пикник. Басейн изцяло за живеещите на дома. И басейна се поддържа от фирма по стандартите на БДС. При свиждания от роднини и приятели, също могат да ползват басейна безплатно и да си направят деня приятен. Домът разполага със собствена фермичка за отглеждане да пиленца, кокошки, козлета, агънца и зайци. Желаещите възрастни хора могат да ги хранят и да полагат грижи за тях. За да се почистват като собственото си село и дом.

Лекуващ лекар на дома е д-р Великов /вътрешни и сем. лекар/ и неговия екип, който ще посещава дома по график или необходимост: хирург, кардиолог, невролог, уши, нос, гърло и очен.

Старческият дом разполага с проходилки и специални матраци за хора на легло! Старческият дом разполага със специализиран бус за транспорт на възрастни хора.

Ключови думи: грижи стари хора Варна, хоспис стари хора Варна, медицинско наблюдение стари хора Варна, грижи затруднена подвижност Варна, стари хора санитарни обслужвания Варна
Етикети: Грижа за болни хора, Денонощни грижи възрастни хора, Старчески дом, Хоспис
Тази страница е посетена 2094 пъти.
Общо посещение на профила: 5976.
Телефонен номер е поискан 93 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка